2777
2789
عنوان

چطور واقعا بعضیا اینجورن ؟

127 بازدید | 14 پست

چرا بعضیا عذاب وجدان ندارن 

مثلا یکی با زندگی ی دختر چند سال بازی کنه بعدش زندگی دختره خودشو و خانواده پسره خراب کنن کاری کنن پسره ضربه بزنه ی دختر دیگه رو بدن بهش 

بعد تو هم همیشه پایدار بودی هرچی پسره میگفت گوش میکردی همیشه پایبندش بودی هیچوقت ی بارم دروغ نگقتیش از گل کمتر نگفتیش بعدش بعد سه سال ولت کنه 

بعدم خوش و بش بگردن برا خودشون خوش باشن 

آخه چطورر؟ پس این کارما ک میگن کجاست واقعا ؟ کو واقعا ؟ دلم پره وقتی میبینم این همه اذیتم کردن بعد اینجور راحت می‌خندن میگردن عین خیالشونم نی اذیت میشم پس کی قرارع خدا جواب اینا رو بده 

حس میکنم خیلی بهم ظلم شده خیلی چه خودش چ مادرش چ خواهرش تهشه واقعا  توهم همش سکوت میکردی هیچی نمیگفتی همیشه سعی میکردی آدم خوبه باشی 

تا اینکه برن ی دختر دیگ بکنن تو پاچه ش :/ البته اگر خود پسره نمیخاست ک نمیشد 

سرم داره میترکه بغض گلوم و خفه می‌کنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به قول دکتر هلاکویی.. زندگی برپایه ظلمه که استواره کارما و این چیزارو بزار کنار خودت بشو کارما برا ...

این ک گفتی یعنی انتقام؟

لطفاً درخواست دوستی ندید،، اگه جواب تاپیکاتونو میدم بدونید از رو خیر خواهیه دیگه هر جور دوست دارید قضاوت کنید من اصراری ندارم ، شنونده باید عاقل باشه، برام دعا کنید مشکلم حل بشه

واقعا حسودیم میشه وقتی میبینم بدون من چقد خوشن البته من خبر ندارم زیاد ازشون فقط چیزایی ک میبینم خیلی شادن میسوزونم من هر شبم گریه و دلتنگیه و اینکه مگ من چی کم گذاشتم ک اون دختره داره ک خانواده ش چ مشکلی تو من دیدن بعد سه سال اینجور اذیت کردنم امیدوار کردنم یهو ضربه بزنه ولم کنه بره با یکی دیگه خوش باشه منم اینجا اذیت بشم