2777
2789
عنوان

خط تبخیر بیبی چک زیموها عجیب

| مشاهده متن کامل بحث + 4400 بازدید | 54 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخی عزیزم چه بد..انشالله نی نی تون سالم و سبک به دنیا بیاد ممنون بابت وقتی که گذاشتید🌹

ممنونم گلم انشالله شمام دوروز دیگه تکرار کنی زیر۵دقیقه برات خط بیفته و مثبت شی🙏😍

الان چند روز عقب انداختی این هاله اش پر رنگه  با بی بی چک مارک دیگه ای فردا امتحان کن

هنوز عقب ننداختم تقریبا ۴روز مونده..

سرپسرمم حدودا۴روز مونده بود بیبی زدم بلافاصله خط کمرنگ انداخت

وای راست میگید؟بالاخره یکی که این مارک زده .. ازش چندساعتم گذشت باز منفی بود؟تبخیر نشد؟

نه عزیزم هزار ساعتم گذشت باز منفی بود ،

اینبار مدیکور بگیر ، دقتش بالاتره من همیشه میزنم 

من ی زنم 😍‌‌ با کلی ناز و عشوه و لطافت زنانه همسرم عشق اول زندگیمه و عشق اولمم میمونه   تو اقدام هستم برای نی نی  قرار نیست همه ی خودمو وقف بچه کنم , خوشحالی و آرامش خودم از هرچیزی مهم تره چون فرزند من ی مادر شاد و پر انرژی میخواد نه ی آدم افسرده  عاشق طبیعت هستم ، کتاب زیاد میخونم , روانی فیلم دیدنم😁 ، اولویت زندگیم خودمم و بعد همسرمه :)) ،،،،  مطالعه میکنم برای رشد خودم و همسرم تا آدم های بهتری باشیم و سعی میکنم  فرزندی سالم و صالح تحویل اجتماع بدیم 🌼 
نه عزیزم هزار ساعتم گذشت باز منفی بود ، اینبار مدیکور بگیر ، دقتش بالاتره من همیشه میزنم 

ممنونم عزیزم.خیلی لطف کردید تجربتون نوشتید خیلی امیدوارم کرد،متاسفانه پیدا نمیکنم حتما بیشتر میگردم،بازم ممنونم🌹❤😍😍

ممنونم عزیزم.خیلی لطف کردید تجربتون نوشتید خیلی امیدوارم کرد،متاسفانه پیدا نمیکنم حتما بیشتر میگردم، ...

قربونت بشم ، علائمی نداری ؟ چند روز به موعدته؟

من ی زنم 😍‌‌ با کلی ناز و عشوه و لطافت زنانه همسرم عشق اول زندگیمه و عشق اولمم میمونه   تو اقدام هستم برای نی نی  قرار نیست همه ی خودمو وقف بچه کنم , خوشحالی و آرامش خودم از هرچیزی مهم تره چون فرزند من ی مادر شاد و پر انرژی میخواد نه ی آدم افسرده  عاشق طبیعت هستم ، کتاب زیاد میخونم , روانی فیلم دیدنم😁 ، اولویت زندگیم خودمم و بعد همسرمه :)) ،،،،  مطالعه میکنم برای رشد خودم و همسرم تا آدم های بهتری باشیم و سعی میکنم  فرزندی سالم و صالح تحویل اجتماع بدیم 🌼 
قربونت بشم ، علائمی نداری ؟ چند روز به موعدته؟

۴روز تقریبا..سرپسرمم ۴روز مونده بود سریع یه خط باریک انداخت روژان..

چراعلائم اتفاقا زیادم دارم اما گفتم فکر نکنم بهشون علائم خیلی قابل اعتماد نیست

۴روز تقریبا..سرپسرمم ۴روز مونده بود سریع یه خط باریک انداخت روژان.. چراعلائم اتفاقا زیادم دارم اما ...

پس مبارکه عزیزم بذار دو روز بعد موعدت برو بتا بده

انشالله😍ممنون از پیام مثبتتون.. ببخشید برای شماهم این غیرطبیعی؟تجربه ای از خط تبخیر نداشتید؟

❤️❤️

من دوسال بی،بی کلا منفی بود ...بعد از دوسال و اندی یه خط خیلییییییی کمرنگ بعد از ۵ دقیقه افتاد بازم نا امید شدم ولی پری نیومد و ۳ روز بعد تکرار کردم ...خط خیلی کمرنگ ایندفعه زود اومد ...سریع رفتم از و مثبت شد....از این بی بی شما خیلی کمرنگ تر .....

خط تبخیر نیست چون خط تبخیر اصلا صورتی نمیشه ...من که میگم مثبته ...یکم صبر کن چندروز دیگه دوباره امتحان کن ..انشالله خیره 

عشق دلم امید زندگیمی آرمانم👶🏻🧿❤️  
❤️❤️ من دوسال بی،بی کلا منفی بود ...بعد از دوسال و اندی یه خط خیلییییییی کمرنگ بعد از ۵ دقیقه اف ...

وای خداکنه شبنم جان..

ممنون بابت توضیحت عزیز زحمت کشیدی..

خداروشکر مامان شدی انشالله ۵.۶تابیبی چک مثبت دیگه😅