2777
2789

بچه ها شنیدین موقع اشنایی با خاستگار میگن هیچ ادمی کامل نیست و همه بدی دارن ولی نمیگن دقیقا یعنی چ با چ رفتاری باید کنار بیاییم و ....

تو رو که مطمئنم با بدیای خواستگارت نباید کنار بیای

اصن پرسیدن همین سوال نشون میده آمادگی ازدواج نداری

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

منظور اینکه هیچکس کامل نیست و نقصی دارن همه آدما مثلا یکی همه چیز کامله خوبه مهربونه خوشگله ولی یه مشکل داره زود رنجه این باعث میشه کامل نباشه همه آدما اینجورین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدی داریم تا بدی .. باید ببینی ایا اولویتاتو داره یا نه. 

مثلا ایشون چه بدیایی داره؟؟؟خسیسه؟؟یداخلاقه؟؟؟ روابط متعددد داره تنوع طلبه؟؟ بدذاته؟ به زن ارزش نمیده؟؟ کنترل خشم نداره؟؟ توانایی تصمیم گیری نداره و بچه ننس..  همه اینا به تنهایی کافیه دکمشو بزنی

بدی دارن یعنی ک ممکنه یکی بداخلاق باشه زود جوش باشه زود اروم بشه بچه ننه باشه وابسته ب خانواده باشه ولی یکی میبینی خسیسه خرابه ذاتش خیانته دروغگوهه هیزه معتاده رفیق بازه سست عنصره ترسوهه خب کدوم ب کدوم ارجحیت داره باید بگردی ادمی پیدا کنی ک ۷۰ درصد ن ۶۰ درصد خوب باشه تو این جامعه با معیارات ب ازدواج با تو بخوره 

چراهر ک ی چیزی میگه من گیج شدم

چون تاپیکاتو خوندم تو هر تاپیکتم گفتم نه

باز سوال میکنی

اصن تکلیفت مشخص نیست

اگر واقعا آمادگی ازدواج داشتی حداقل میدونستی چیکار میخوای بکنی کی خوبه و کی بد

بعدم توقع داری کسایی که چله ازدواج میگیرن تو تاپیکاشون فقط دنبال شوهرن چه جوابی بهت بدن صد درصد میگن ازدواج کن

همه هم سناشون پایین ۱۸ الی ۲۳ ساله

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

ولی ادم همه چی کامل وجود نداره ک هم خوشگل و پولدار درس خونده خانواده دار و اهل هیچ خرابی و رفیق بازی و دروغگویی دس بزن و معتادی اینا نباشه بچه ننه نباشه خسیس نباشه بهر حال همه چی کامل وجود نداره چه خانم چه اقا