2777
2789
عنوان

خط تبخیر بیبی چک زیموها عجیب

| مشاهده متن کامل بحث + 4388 بازدید | 54 پست
وای خداکنه شبنم جان.. ممنون بابت توضیحت عزیز زحمت کشیدی.. خداروشکر مامان شدی انشالله ۵.۶تابیبی چک ...

وای خل بودم بخدا دنبال همین یکیم بودم😅😅سرویسمون کرده 

انشالله  مثبت باشه شب زنده داری هاتو ببینم😅😋😝

عشق دلم امید زندگیمی آرمانم👶🏻🧿❤️  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم😅 من سر پسرم به خدا التماس میکردم فقط یکم بتونم بخوابم😶

من آرزو همه چی دارم حتی یه حمام یا wc با خیال راحت همش هول هولکی😂😂😂😂

عشق دلم امید زندگیمی آرمانم👶🏻🧿❤️  
من آرزو همه چی دارم حتی یه حمام یا wc با خیال راحت همش هول هولکی😂😂😂😂

وای پسر منم اینجوری بود،نه غذا میتونستم بخورم درست نه یه دستشویی تو آرامش برم بیام😅

الان ۳سالش خیلی دیگه راحت شده،چشم بزاری رو هم بزرگ شدن دیگه کاری باماندارن🥲

بعد ۵دقیقه منفیه مگه اینکه خط نازک بندازه بعد ک خشک شد پر رنگ تر بشه اما اگه چیزی نبوده تا زدیو الان ...

سلام خوبی میگم بی بی چک زیموها استفاده کرده بودی؟؟ مال من بعد نیم ساعت ۲ تا خطش کاملااا پررنگ شد،ولی از قبلش لکه بینی داشتم هم حوله خیلی داغ زیاد روشکمم گذاشته بودم هم گرمی خورده بودم،بعد که بی بی چک گذاشتم پریود شدم، یعنی حامله بودم بخاطر اون کارها سقط شد؟؟ یا بی بی الکی مثبت شد؟؟ اخه ماه پیش همین مارک زیموها ۲ بار زدم هیچ تغییری نکرد،

سلام خوبی میگم بی بی چک زیموها استفاده کرده بودی؟؟ مال من بعد نیم ساعت ۲ تا خطش کاملااا پررنگ شد،ولی ...

این زیموها زو منم صبح زدم بعد یه ساعت هاله انداخت شب روجان زدم منفی شد هاله ننداخت ولی فردا میرم ازمایش چون میخوام برم کربلا مطمعن شم ۴ روزه عقب انداختم

این زیموها زو منم صبح زدم بعد یه ساعت هاله انداخت شب روجان زدم منفی شد هاله ننداخت ولی فردا میرم ازم ...

عزیزم چی شد شما ازمایش دادی؟؟؟ باردار بودی؟من ماه قبلی زیموها خیلی سریع خطاش پررنگ شد پشتش پریود شدم دیگه پیگیرش نشدم، این ماه الان منتظرم