2777
2789
عنوان

خط تبخیر بیبی چک زیموها عجیب

| مشاهده متن کامل بحث + 4394 بازدید | 54 پست
بعد ۵دقیقه منفیه مگه اینکه خط نازک بندازه بعد ک خشک شد پر رنگ تر بشه اما اگه چیزی نبوده تا زدیو الان ...

ممنونم بابت توضیحتون.چون قبلا هیچ وقت همچین اتفاقی بابرندای مختلف نیفتاده بود تعجب کردم 

چون من همیشه ۲۴ساعتم از امید بیبی چکارو نگه میدارم😅

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من موندم چطور بعضیا سریع میگن مبارکه مثبته 

یعنی هاله رو با خط اول مقایسه کنن متوجه میشن 

و در ثانی تا به حال خودتون بی بی چک استفاده نکردین متوجه خط کمرنگی که میفته نشدین اگر بخواد مثبت باشه حتی هاله هم باشه هالش رنگ داره نمیدونم چطور بگم متوجه بشین 

مبارکه عزیزم ، مثبته ، من از این مارک زدم منفی میشد ، مال شما مثبته که اینجوری شده 

وای راست میگید؟بالاخره یکی که این مارک زده ..

ازش چندساعتم گذشت باز منفی بود؟تبخیر نشد؟

برای شماهم این اتفاق عجیب؟ خط تبخیر نباید انقدر پهن بشه و پررنگ نه؟ تجربه ای داشتید؟

اخه کفتین هیچ وقت نیفتاده میگم ممکنه مثبت باشه تکرار کن خیالت راحت میشه

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
ممنونم بابت توضیحتون.چون قبلا هیچ وقت همچین اتفاقی بابرندای مختلف نیفتاده بود تعجب کردم  چون م ...

حالا باز دوروز دیگه تکرار کنار بالاش تکون نخور ببین خط خیلی کمرنگ برات نمیفته؟  من مثبت شدم بی بی چک کمرنگ بود اما بالاسرش بودم با نور گوشی دیدم زیر ۵دقیقه 

منم دو هفته پیش بیبی زدم بعد یه ساعت خط پررنگ انداخت ، قبلش حتی هاله هم نبود، ازمایش خون دادم مثبت ش ...

وووااااایییییییی😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

مبارکههههههههه😍😍😍😍😍😍😍😍

چه اتفاق شیرینی❤❤❤❤❤❤❤❤❤

الان چند روز عقب انداختی

این هاله اش پر رنگه 

با بی بی چک مارک دیگه ای فردا امتحان کن

آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده
من موندم چطور بعضیا سریع میگن مبارکه مثبته  یعنی هاله رو با خط اول مقایسه کنن متوجه میشن  ...

پری جان این البته رنگ داره ها،توعکس نیفتاده،من خودم به موضوع رنگش دقت کردم،صورتی قشنگ ولی توعکس سفید انگار