2777
2789
عنوان

تعبیرخواب کسی بلده؟

50 بازدید | 7 پست

سلام ، اولین تاپیکمه ، ممنون میشم اگر کسی وارده جواب بده و از کامنتای شبیه به اینستاگرام که ایموجی و مسخره بازیه جدا خودداری کنید، وقت هر آدمی حق الناسه غیرقابل بازگشته

من هفت ماهه به خواستگارم جواب رد دادم ، این هفت ماه ماهی دو سه بار خواب میبینم که به طرز وحشتناکی به قصد کشت منو میزنه ، به طوری که از خواب پا میشم اعصابم چنان بهم ریخته و درد تو بدنم حس میکنم که دو سه روز حتی نمی تونم دانشگاه برم ،به دعا نویسی و مذهب اعتقاد نداشت ولی من تقریبا مذهبیم ، کسی تعبیر این رو میدونه ؟باتشکر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چندشب پیش خواب دیدم یه نوزاد که انگار پسربود تو بغلمه من ۵ماه دارم اقدام میکنم نمیدونم خواب بود یا ت ...

احتمالا بارداربشی منم قبل بارداریم خواب پسربچه دیدم توبغلم ولی من رژیم دختر گرفته بودم خداروشکر باردارشدم و دخترم بود

هرچه دادم به اوحلالش باد
عزیزم من الان خوندم  تعبیر خوابت اینکه بزودی با مرد جوانی نامزد میکنی

انشالله زبونت خیر باشه ،مرسی عزیزم، یعنی وحشت کردم از هرچی مرده ، چنان تو خواب اذیت میشم که بعد از بیدار شدن تمام بدنم مثل اینکه واقعا کتک خورده