2777
2789
بار عزیزم کجاهه میبره ؟  بعد چند شب خونس تو هفته؟  ماشین چی دارین

داداشم چندسال تک داشت بیشتر تره بار از دزفول میبرد تهران وقتیم میرفت باید خیلی زود بار رو میرسوند ک خراب نشه 

درهفته ۴باری میبردن دوروز یکبار خونه بود

ارع اینا هست ولی من و خودش از اول شرط کردیم راه نزدیک بره و بیاد برا همین هر شب خونه است ،،،چی بشه ی ...

خیلی خوبه

منم دیگه عادت کردم انشالا جونشون‌سلامت باشه برا یه لقمه نون باید زحمت کشید

ممنون میشم هرکس دوست داشت برای ازدواج خاهرم و خوشبخت شدنش صلوات بفرسته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایسوزو درامدش از ۱۸چرخا کمتره ولی دقیق نمیدونم ولی بزار بره اگه رانندگیش خوبه و بینشم خ‌ب بخوابه که ...

از بی پولی خسته شدم بخدا انقد حسرت تو دلمه باشه چند سالی بچسبه بکار درسته منم اذیت میشم ولی چه کنیم این بچه ها آینده دارم باید تامین بشن 

عزیزم خسته نمیشه از کارش؟  کمردرد اینا نگرفته؟  خودت ناراحت نیستی از شغلش

عاشق کارشه اینقدر شغل عوض کرد و کرد تا ب اون کاری ک‌دوست داشت رسید ،،،،برا همین همه ی سختیش رو ب جون می‌خره ،،،اول ناراضی بودم ولی دیدم هر جا برع چون کارش رو دوست نداره دووم نمیاره دیگه رضایت دادم الآنم راضیم ،،،،

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
بعضیاشون هم تو جاده  زن خراب سوار میکنن  البته ن همه یه تعداد محدود

وای نگووو 

چه بدم اومد😑😑😑

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

خیلی خوبه منم دیگه عادت کردم انشالا جونشون‌سلامت باشه برا یه لقمه نون باید زحمت کشید

همچنین شما،،،بله واقعا دیگه اینم کاره ،،،مهم اینه دوسش دارن ،،،خدا حافظ جان و مالشون باشه 

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
بعضیاشون هم تو جاده  زن خراب سوار میکنن  البته ن همه یه تعداد محدود

دقیقا درست میگی بستگی به آدمش داره چون تنهان تو جاده میتونن هرکاری بکنن بخصوص اگه بی مسئولیت باشن از موادبگیر تا زن