2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب عزیزم خودت سختت نیس اذیت نمیشی 

نه همسر  من راه نزدیک می‌ره و شبا خونه است ،،،بار تانکر معمولاً برا شهرهای اطرافه،،،گاهی ک دیر برسه و بار خالی نکنن شب می‌مونه و من تنها،،ولی عادت کردم و اونم عاشق کارشه ،،،منم سرگرم بچه ها،،،اگه زن وابسته و ب قول خودم بی دست و پا هستی سختت میشه چون باز زندگی و خرید ب دوش منه وون روحیه ام سازگاره مشکلی ندارم ،،،

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
خوبه ولی همش تو جاده و سر صفو اینجور چیزان من ۳_۴ روز یبار شوهرمو میبینم بعضی وقتاهم ۵_۶ روز

ارع اینا هست ولی من و خودش از اول شرط کردیم راه نزدیک بره و بیاد برا همین هر شب خونه است ،،،چی بشه یک شب نیاد 

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
خودش راضیه؟  کمر درد یا دیسک کمر نمیگیری؟  چقده حدودا؟

ببین اگه نبود شوهرت اذیتت می‌کنه خب راننده بگیرید و اون بار ببره و حقوق بهش بدید و پول اصلی و بدون زحمت و دوری میاد دست شما ،،،صاحب ماشین همسرم همین کارو می‌کنه یه شغل دیگه داره و ماشین هم داره داده دست راننده

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
عزیزم همسر من ماشین نداره و فقط راننده است و خب ۲۵در صد از صافی بار برا همسر منم ولی پول اصلی ب خود ...

عزیزم خسته نمیشه از کارش؟ 

کمردرد اینا نگرفته؟ 

خودت ناراحت نیستی از شغلش 

دوس پسرم میگه تریلی فقط قسمت جلو5میلیارده. اونی هم ک ب پشتش وصل میشه بار میزنن دوباره ی هزینه جدا&nb ...

اونم‌یکو۴۰۰ پول نوش هست و یه تومن پول کار کرده اش

ممنون میشم هرکس دوست داشت برای ازدواج خاهرم و خوشبخت شدنش صلوات بفرسته

اکثرا راننده های ماشین سنگین معتادن

من فقط از این موردش بدم میاد😑

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

دوس پسرم میگه تریلی فقط قسمت جلو5میلیارده. اونی هم ک ب پشتش وصل میشه بار میزنن دوباره ی هزینه جدا&nb ...

الان تریلی پول دو سه تا خونه است،،،کهنه و مدل قدیمیش هم از پول خونه گرونتره،،،،ما هم نداریم ،دعا کن بتونیم بخریم 

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌