2777
2789
تریلی دیگه اگه منظورت مدل ماشین هست ببین تانکر اونم حمل مواد نفتی و بنزین و...عالیه و سرشون شلوغه و ...

آها من یکی از اقواممون بنز تک داره همش میگه هیچی در نمیارم همش ماشین خرج میاره و ازین صحبتا میدونیم دروغ میگه البته هر چی درمیاره حلالش به ما ربطی نداره ولی اینطوری میگه من می خوام ببینم حدودا ماهی چقد در میاره هفته ای حدودا سه بار بار میبره برگشت هم خالی نمیاد بار میگیره میاد بنظرت حدودا چقدر در میاره؟

شوهرم دلش میسوزه هی میگه فلانی وضعش خوب نیست میگم بابا الکی میگه گوش نمیده

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

آها من یکی از اقواممون بنز تک داره همش میگه هیچی در نمیارم همش ماشین خرج میاره و ازین صحبتا میدونیم ...

مسیرش کجاست ؟!! مثلا یه بار برع بندر کم کم ۱۵ در میارع حالا برگشت ک جدا 

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امید بخدا آره منم همین گفتم چند سال خودت برو  عزیزم من یه خواهش ازت دارم میتونی از همسرت بپرسی ...

هیچی ایسوزو نمیشه ،،،بعد شیلر و بعد برع سراغ ماشین چینی ،،اگه برا تره بار میخاد باید روباز باید بگیره ،،،،سمت تهران چادری خوبه ،،،بستگی ب کار و شهرتون داره

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
مسیرش کجاست ؟!! مثلا یه بار برع بندر کم کم ۱۵ در میارع حالا برگشت ک جدا 

تهران تا شمال میره بیشتر آها ممنونم عزیزم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

با هر بار رفتن هفت تومن در میاره ،،بار برگشت هم جدا 

ممنونم عزیزم