2777
2789
اره حتما اگه پول نصفشم دارین با کسی شریکی بخرین منم همسرم کارش آزاده سالای اول واقعا بی پولی اذیتمون ...

آره دقیقا منم همین میگم ماباید خونه بفروشیم  بعد ماشین بخریم 

دعاکن کارامون روبراه بشه 

انشالاه همیشه موفق باشی گلم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهر منم میخاد بره راننده ماشین سنگین کمپرسی بشه خواستم ببینم چقد حقوق میدن بهش ماشین باری نیستا،کم ...

ببین ماسه چون با کامیون و حتی نیسان هم میشه برد اونم داخل شهر ب اندازه بقیه درآمد نداره،،،ولی مثلا چادر بکشه و چادری کنه یا باری و ضایعات کارتون رو جا ب جا کنه درامدش زیاده و خوبه،،،ولی این ک‌گفتی رو باز باید از همسرم بپرسم 

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
آره دقیقا منم همین میگم ماباید خونه بفروشیم  بعد ماشین بخریم  دعاکن کارامون روبراه بشه&nb ...

ماشاالله چه دل و جرئتی دارین عزیز

من الان شوهرم بیکاره تقریبا یه کار داره ولی حقوقش زیاد نیست ولی هیچوقت نمیتونم ریسک کنم خونه رو بفروشیم ماشین بخریم الان شوهرم رفته گواهینامه پایه یک بگیره بره رو ماشین مردم کار کنه 

ماشین خریدن یه کم ریسکیه

من میگم الان که ماشینا ثبت نامی آزاد شدن نکنه ماشین ارزان بشه و بعد شما خونه رو بدین ماشین و بعدها خدایی نکرده ماشین ارزان بشه ضرر کنید 

من خیلی فکرا میکنم بخاطر همین قدرت ریسک ندارم

لطفا قبل از اینکه درخواست دوستی بدید اول اون کامنتی که دیدید و بخاطرش درخواست دادید رو لایک کنید بعد درخواست دوستی بدید در غیر اینصورت درخواست دوستی رو قبول نمیکنم پیشاپیش عذرخواهی میکنم❤
ببین ماسه چون با کامیون و حتی نیسان هم میشه برد اونم داخل شهر ب اندازه بقیه درآمد نداره،،،ولی مثلا چ ...

نه این کمپرسیه توی کارخانه ماسه شهرمون استخدامه و براش راننده میخوان و درآمدش خوبه من از یکی که اونجا کار میکنه شنیدم میگفت ماهی ۲۰۰ اینا درامدشه ماشینه

لطفا قبل از اینکه درخواست دوستی بدید اول اون کامنتی که دیدید و بخاطرش درخواست دادید رو لایک کنید بعد درخواست دوستی بدید در غیر اینصورت درخواست دوستی رو قبول نمیکنم پیشاپیش عذرخواهی میکنم❤
خب پس خوبه،،،،نه بابا ببینی پول میاره و دل نگرانی از آینده نداری باور کن دلت هم محکم میشه بعدا همیشه ...

امید بخدا آره منم همین گفتم چند سال خودت برو 

عزیزم من یه خواهش ازت دارم میتونی از همسرت بپرسی.؟ 

ببین ازشون بپرسی پایه دو داره میخاد 6تن بخره حالا چی خوبه بخره؟؟ 

یکی دونفر گفتن جک. والوند بگیر؟؟؟؟ 

کاویان نگیر حالا نمیدونیم چه کنیم 

واینکه مسقف خوبه یا روباز..؟؟؟ 

ممنون میشم برام بپرسی. 

ببین اگه میخوای خونه بفروشی تکلیفت روشن کن که شوهرت واقعا پشتکار داره تحمل سختی داره فردا نخره نتونه ...

آره بهش گفتم  دوتا چهار تا تو بکن باید بچسبی به کار 

باید سر دوسال برام خونه بخری

نه این کمپرسیه توی کارخانه ماسه شهرمون استخدامه و براش راننده میخوان و درآمدش خوبه من از یکی که اونج ...

من از خودم گفتم دقیقش رو باید برات از همسرم بپرسم ،غزش پرسیدم بهت میگم 

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
ببین حالا ک پول تریلی ندارید و خونه هم قرارع بفروشید ،،یه پیشنهاد دارم ،،عجله نکن،،براری آزمایش شوهر ...

بهش گفتم با یه بنده خدایی گفتم برو چند روز ببین چطوره میتونی از پسش بر بیای سخت نیس واست فعلا داریم تحقیق میکنیم تا به تصمیم رسیدیم بفرستم چند روز 

ماشاالله چه دل و جرئتی دارین عزیز من الان شوهرم بیکاره تقریبا یه کار داره ولی حقوقش زیاد نیست ولی ه ...

منم قدرت ریسکم پایینه ولی بخاطر همین پیشرفت نکردیم 

شوهرم چند سال پیش گفت تریلی شریک شیم خونه رو بدیم الان اگه گوش داده بودم 1میلیارد خورده ای از خونمون بیشتر بود