2777
2789
شما ماشین از خودتون نیست؟ اگه آره،صاحب ماشین چقد حقوق میده  به شوهرت؟

نه نیست نوشتم به قانون ما نوشته دارن تو راننده ها و نره معمولا بین ۲۰تا ۲۵در صد هست حق راننده ،،،و بقیع پول برا صاحب ماشین هست بدون اینکه کار کنه و...بر ما توافقی ۲۰درصده،ک میانگین ۲۰تومن اینا میشه حقوقش گاهی بیشتر گاهی کمتر 

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
من وابسته که هستم به شوهرم بخاطر این شاید اذیت بشم ولی  از پس زندگی بر میام من از اول زندگی همه ...

هرکاری بخوای شروع کنی سختی داره خوبی داره بدیم داره ولی ان شاالله بخری کم کم عادت میکنی بچه ام اگه داری سرگرمشون میشی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین اگه نبود شوهرت اذیتت می‌کنه خب راننده بگیرید و اون بار ببره و حقوق بهش بدید و پول اصلی و بدون ز ...

آره منم میگم میدونی ما میخایم خونمونو بفروشیم.. ومن گفتم بشرطی که دوسال بچسبی بکار برام خونه بخری  میخام خودش بره یکم قدر بدونه 

اینجور گفتی یاد موقعی افتادم ک راننده دوس پسرم ی مشکلی پیش اومد براش. خودش اون سرویس و میخواست ببره& ...

اره ما هم گاهی با هم  بار می‌بریم مثلا شهر شمالی بار بخوره یا شهر خانواده همسرم و بچه ها عاشق ماشین بزرگن و توش مثل خونه زندگی میکنیم ،،،و دیگه راننده سیبیلو با زیرپوش آبی و دستمال یزدی کمه😁ارسطو پایتخت ببین چه شیک بود و با کلاس 😄

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
آره منم میگم میدونی ما میخایم خونمونو بفروشیم.. ومن گفتم بشرطی که دوسال بچسبی بکار برام خونه بخری&nb ...

اره دقیقا اگه بیوفته ب کار دو ساله خونه هم می‌خرید ب شرطی ک خوب ‌‌‌‌‌جمع کنه ،،،واقعا درآمدش خوبه اکه علاقه داره و ازاین تنبلا نیست بزار بره سراغش ،،، 

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
من وابسته که هستم به شوهرم بخاطر این شاید اذیت بشم ولی  از پس زندگی بر میام من از اول زندگی همه ...

خب پس خوبه،،،،نه بابا ببینی پول میاره و دل نگرانی از آینده نداری باور کن دلت هم محکم میشه بعدا همیشه نیست یک مدت بگو بچسبه ب کار یکم ک زندگی خوب شد راننده بگیره و بشینید ور دل هم و ماه ب ماه پول میاد براتون 

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
داداشم تریلی داره شاید در ماه سر جمع ۱ هفته خونه باشه ولی درامدش خوبه. پول دارید کامل بخرید؟ یا شریک ...

ما فعلا تریلی نمی‌توان بخریم نه پولشو داریم نه پایه یک 

فعلا آیسوزو این بخره تا چند سال دیگه 

ببین اگه میخوای خونه بفروشی تولیفت روشن کن که شوهرت واقعا پشتکار داره تحمل سختی داره فردا نخره نتونه ...

دقیقا اگه روحیه از این شاخه و ب اون شاخه داره یا سابقه حیف کردن پول و وقت رو داره و یا اصلا اهل سختی و کار نیست اصلا ب دردش نمیخوره و خونه رو هم از دست میده ،،،،

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
نه نیست نوشتم به قانون ما نوشته دارن تو راننده ها و نره معمولا بین ۲۰تا ۲۵در صد هست حق راننده ،،،و ب ...

شوهر منم میخاد بره راننده ماشین سنگین کمپرسی بشه خواستم ببینم چقد حقوق میدن بهش

ماشین باری نیستا،کمپرسیه از اونا که ماسه اینا میکشن واطراف شهر فقط میرن 

بنظرت حقوق اونا چنده😂

لطفا قبل از اینکه درخواست دوستی بدید اول اون کامنتی که دیدید و بخاطرش درخواست دادید رو لایک کنید بعد درخواست دوستی بدید در غیر اینصورت درخواست دوستی رو قبول نمیکنم پیشاپیش عذرخواهی میکنم❤
آره منم میگم میدونی ما میخایم خونمونو بفروشیم.. ومن گفتم بشرطی که دوسال بچسبی بکار برام خونه بخری&nb ...

ببین حالا ک پول تریلی ندارید و خونه هم قرارع بفروشید ،،یه پیشنهاد دارم ،،عجله نکن،،براری آزمایش شوهرت بگو یک مدت بره راننده ماشین سنگین بشه یا شاگرد تریلی حداقل ،،،ببین اصلا روحیه ی اینکار رو داره،،نگاه ب درآمدش نکن ،روحیه خاص میخاد و علاقه ی فراوان،،،سختی های داره ک تا علاقه نباشه نمیتونه تحمل کنه ،میترسم از هول حلیم بیفتید تو دیگ 

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌