2777
2789
عنوان

یه داستان عجیب درمورد دعای ازدواج همتون بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 671 بازدید | 45 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب برا تو چرا بهم خورد? سرچی??? یعنی برا تو بهم خورد برا اونم تصادف کرد فوت شد عجببب

بله قضیه کاملا واقعیه نمیدونم اصلا چرا اومدن چرا اونطور شدیم هردوتامون هنوزم برام سواله 

نمیتونم دیگه روم نمیشه تازه ترسیدم چون همسر دختر همسایه هم یه روز که میخواسته بیاد پیشش برن خونه پسن ...

خب اون اتفاقی بوده شاید  

اگر باحرفم مخالفی واستارتر نیستی ریپ نزن منم حوصله کل کل ندارم فمیدی؟؟؟
من دعا اینا برا ازدواج اعتقادی ندارم چون ادم خودش شرایطشو پیش میاره یا انتخاب میکنه یا نه نه به سرنو ...

بالاخره اینکه چه مردی وارد زندگیت بشه که دیگه دست سرنوشته! ما که‌نمیتونیم بریم کوچه و خیابون برا خودمون شوهر انتخاب کنیم!

خب اون اتفاقی بوده شاید  

اخه خواستگاری منم که واقعا خوب پیش رفت یهو بهم خورد همسر اونم تصادف کرد فوت شد شنیدم تو کوچه میگفتن بیچاره دختره اصلا انگار سرنوشتش همسر نبوده بعد ۳۵ سال یهو معجزه شد اونم فوت شد

دقیقا متاسفانه توی فرهنگ ما باید بمونیم تا خواستگار بیاد 

ولی خارج هم بودیم شانس نداشتیم همه از قبل ما میرفتن  سراغ کیسای خوب و پولدار و خانواده دار به ما چیزی نمیرسید🤣🤣 چون از کجا معلوم ما اونو انتخاب کردیم اونم مارو انتخاب کنه اینجوری ام با جوابای رد پی در پی که میشنیدیم اعتماد به نفسمون خرد میشد کلا تو این دنیا مردا فقط حق انتخاب دارن🤦‍♀️😔

بازم لاقل مال شما بهم خورد...اون بنده خدا دختر همسایه که فوت شد...

ولی جالب بود اون پیرزن اعتقاد خوبی داشته...

عضو سازمان نظام روانشناسی، روان درمانی و مشاوره اختلالات فردی( افسردگی، وسواس، اضطراب و..) و مسائل و مشکلات بین فردی و روابط، مشاوره پیش از ازدواج. اجرا و تفسیر تستهای تخصصی روانشناسی. مشاوره آنلاین و حضوری. 
بازم لاقل مال شما بهم خورد...اون بنده خدا دختر همسایه که فوت شد... ولی جالب بود اون پیرزن اعتقاد خو ...

بله برای اون بیشتر از خودم ناراحت شدم انقدر که درد خودم کاملا یادم رفت