2777
2789
عنوان

یه داستان عجیب درمورد دعای ازدواج همتون بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 671 بازدید | 45 پست
بله برای اون بیشتر از خودم ناراحت شدم انقدر که درد خودم کاملا یادم رفت

بازم در نهایت در بهترییین حالت ما انگار شاید پنجاه درصد رو زندگی کنترل داشته باشیم پنجاه درصد دیگه از اختیارات ما خارجه و شرایطی هست که رقم میخوره..گاهی نمی‌فهمیم دلیل اتفاقات رو..مجبوریم بسازیم..

عضو سازمان نظام روانشناسی، روان درمانی و مشاوره اختلالات فردی( افسردگی، وسواس، اضطراب و..) و مسائل و مشکلات بین فردی و روابط، مشاوره پیش از ازدواج. اجرا و تفسیر تستهای تخصصی روانشناسی. مشاوره آنلاین و حضوری. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب الان ما به اون پیرزن نیاز داریم چه کنیم???    

خیلی پیره ها فکر نکنم دیگه زیاد عمر کنه تازگیا هم مریض شده بیچاره ولی نمکش برای همه کار کرد به غیر مادوتا

بازم در نهایت در بهترییین حالت ما انگار شاید پنجاه درصد رو زندگی کنترل داشته باشیم پنجاه درصد دیگه ا ...

شاید تو سرنوشت مادو نفر اون سال ازدواج نبود ویه جورایی به زور از خدا خواستیم برای همینم هر دو شکست خوردیم ولی اینکه درست یک سال بعد اون اتفاق بیفته هنوزم عجیبه برام 

شاید تو سرنوشت مادو نفر اون سال ازدواج نبود ویه جورایی به زور از خدا خواستیم برای همینم هر دو شکست خ ...

اره خوب...ولی خدا مهربونه خیلی وقتا اون چیزی که زوری باشه و به صلاح نباشه رو نمیده...من آنقدر زور زدم سر یسری مسائل ولی نشده...

نمی‌دونم حالا برای اون دختر همسایه تون چه حکمتی داشته این اتفاق...

عضو سازمان نظام روانشناسی، روان درمانی و مشاوره اختلالات فردی( افسردگی، وسواس، اضطراب و..) و مسائل و مشکلات بین فردی و روابط، مشاوره پیش از ازدواج. اجرا و تفسیر تستهای تخصصی روانشناسی. مشاوره آنلاین و حضوری.