2777
2789
عنوان

اقدامی بارداری بچه ی سوم و چهارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1533 بازدید | 89 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس چجوری دلت میخواد؟    

دلم میخاد چون دخترم تنهاست و مداااام میگه من آجی میخام. دوست دارم بزرگ شد خواهرش براش همدم خوبی بشه ولی چون ذاتا راحت طلبم از بچه کوچیک و سختیاش میترسم

کاربری ۴ ساله ام ترکید.. بخاطر یه اعتراض مسالمت آمیز🤫🤫
منم سومی رو دلم میخاد ولی از بارداری وحشت دارم از بچه کوچیک هم همینطور

من دوتا کوچیک پشت سر همی دارم.یکی دوساله یکی دوسالو ده ماهه مثل شما زن باردار و نوزاد میبینم مریضم میشم مثل بید میلرزم.امروز بچهامو بردم مطب دکتر اطفال نوزادا رو میدیدم تمام خاطرات سخت وحشتناک برام تداعی شد

دلم میخاد چون دخترم تنهاست و مداااام میگه من آجی میخام. دوست دارم بزرگ شد خواهرش براش همدم خوبی بشه ...

منم خیلی دوست دارم اما فعلا به همین دوتا بسنده کردم چون شرایط جامعه خیلی سخته

دراین درگَه که گَه گَه کَه کُه و کُه کَه شود ناگه ز امروزت مشو غره که از فردا نه ای اگه
من اولی رو باردارم هرچی بیشتر به زایمان فک میکنم بیشتر به تک فرزندی علاقه مند میشم

کلا بچه ی اول همه چیزش سختتره دلیلشم اینه که آمادگی فکری و ذهنی مادر کمتر ای بارداری های بعدیه

مادر هنوز گنگه و نمیدونه چی در انتظارشه

ولی بارداری های بعدی با آمادگی و آشنایی واردش میشی و راحتتر میگذره

ان شاءالله به سلامتی زایمان کنید🥰

روزهایی خواهد آمد که من نخواهم بود، ولی هـنوز دوسـتت خواهم داشت، امام حسین جـانم... ❤
منم خدیجه هستم خوشبختم

منم خوشبختم

چه خوب که بچه هاتون بزرگن حسابی کمکتون میشن برای بچه ی بعدی😍

روزهایی خواهد آمد که من نخواهم بود، ولی هـنوز دوسـتت خواهم داشت، امام حسین جـانم... ❤
من دوتا کوچیک پشت سر همی دارم.یکی دوساله یکی دوسالو ده ماهه مثل شما زن باردار و نوزاد میبینم مریضم م ...

منم همینطورم. الان باردارم انقدر استرس زایمان و بچه داری دارم حد نداره. باردار شدم ک دخترم تنها نمونه و خواهر داشته باشه ولی خب حکمت خدا بچم پسره. الان هم گاهی شوهرم غیر مستقیم میگه بچه سومم خوبه و.... 

کلا بچه ی اول همه چیزش سختتره دلیلشم اینه که آمادگی فکری و ذهنی مادر کمتر ای بارداری های بعدیه مادر ...

قربونت همچنین

شما زایمانت طبیعی بوده؟

پسرم؛ بزرگ مردِ کوچکِ من...تو بهترین هدیه خدا و زیباترین ثمره ی عشق مایی، من و بابایی بی صبرانه منتظرِ گرفتن دستای کوچولوتیم👨‍👩‍👧 خدایا بزرگترین سرمایه های زندگیم؛ همسرم و کوچولومون رو همیشه به تو میسپارم مواظب عزیزترینام باش❤🥰
منم خیلی دوست دارم اما فعلا به همین دوتا بسنده کردم چون شرایط جامعه خیلی سخته

بله دقیقا. اول باید ب فکر شرایط مالی و روحی باشیم.