دیشب قبل خواب، اب برنجو زدم به موهام حسابی ماساژ دادم سرم و موهامو با اب برنج.. بعدش ی شال گذاشتم رو سرم تا صبح.. البته بماند ک شوهرم هی غر میزد ک انگار برنج پیشمع😂صبح ک رفتم حموم، و بعدش حسابییییی موهام نرم و لطیف شده انگار شامپو نرم کننده خیلییی قوی زدم به موهام😍
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دوستان باید برنج خام دو رو خیس کنید بذارید یکی دوساعت بمونه ابشو بریزید توی اسپری بعدش نیس قبل از حمام اسپری کنید رو موهاتون بپوشونیدش بعدشم بریم بشورید
برنج ک تقریبا جوش خورد و اماده بود برای ابکش.. ابشو گرفتم.. بعدش گذاشتم سرد بشه. شب قبل خواب زدم به موهام تا صبح روی موهام بود.بعدش رفتم حموم شستم و بعدش شامپو زدم به موهام
من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی زمین گرده (کارما)...............