2777
2789

دیشب قبل خواب، اب برنجو زدم به موهام حسابی ماساژ دادم سرم و موهامو با اب برنج.. بعدش ی شال گذاشتم رو سرم تا صبح.. البته بماند ک شوهرم هی غر میزد ک انگار برنج پیشمع😂صبح ک رفتم حموم، و بعدش حسابییییی موهام نرم و لطیف شده انگار شامپو نرم کننده خیلییی قوی زدم به موهام😍

موهات وز نبود ؟

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیییلی عالی

موهات قبلش جنسش چجوریه وز یا فر بود؟

«مشتاقی و صبوری از حد گذشت مارا»    «گر تو شکیب داری طاقت نماند مارا»          «سعدی قلم به سختی رفته ست و نیکبختی»    «پس هرچه پیشت آید گردن بنه قضا را»

دفعه اولت بوده؟؟؟

من دو هفته انجام دادم از شدت خارج و‌پوسته ریزی کف سر دیوانه شدم 

تازه مشاور داروهای گیاهی گفت فقط نیم ساعت قبل حمام باید بذاری 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         

عزیزم منظورتون آبی که توش برنج رو خیس میکنید هست یا اون آبی که حین آبکش کردن برنج به همراه لعاب به دست میاد؟

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............

موهای من همش موخوره میگیره خوبه بزنم

به نظرتون

کوتاهم کردم فایده نداشت

تجربم به دخترایی میگم که هنوز ازدواج نکردن تصمیم خیلی سختیه حرف یه عمر زندگیه نگین به پدرومادر شما نمیفهمید،نگین خودمون بهتر میدونیم؛نگین ماعاشق هم هستیم،سرشون داد نزنین ،قهر نکنین بدونید اونا پدرومادرن بهتر میدونن اگه راضی نیستن بااون شخص ازدواج نکنید چون دوران عاشقی کوتاه بعدا میفهمید که اون شما بودین که نمیفهمیدید اون وقت دیگه دیره کاش زندگی دنده عقب داشت🥺😭😭😭

این از نرم کننده..

حالا من یه چی یادت بدم برا پروتز لب..

دارچین و وازلین قاطی کن بزار ۵مین رو لبات بمونه بعد بشور...یکم میسوزه ولی پروتز موقته😂

اگه از گرونی لباس بچه گانه خسته شدین از آنلاین شاپ ما دیدن کنید...به قیمت عمده و باور نکردنی https://rubika.ir/arzanishop