یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
تو اینستا من میبینم بیشتر محصولات بهداشتی ارایشی طرفدار و خریدار دارن
👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
خودت میدونی که اکثر برنامه ها چجوری شدن بنظرم این کارو نکن ضرر میکنی گلم اون پیجای قدیمی که مثلا ۷۰هزارنفر فالوورشه فرق دارع ولی شما که تازه میخوای شروع کنی نمیشه بنظرم
من هنوز از اینستا خرید میکنم ولی میتونی روی با سلام و روبیکا و این چیزا هم فکر کنی البته من ندارمشون ولی دیدم توشون که کانال میزنن یا چیزی میفروشن هر چند هنوزم خیلی ها میرن اینستا ولی بازم خوب فکر بکن چون اجاره مغازه مخصوصا تو جایی که شلوغ و پر رفت امد باشه قطعا بالاس
👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
من مغازه خالی و خیلی کوچیک دارم ولی رفت امد نداره دلم میخواد اینستا بزنم خودم هم کلاس خیاطی د ...
خیلی خوبه درکنار مغازه ات یک صفحه هم بزنی اینجوری وقتی جا داشته باشی مشتری های مجازی با خیال راحت تر ازت خرید میکنن