2777
2789
عنوان

میشه بیاید سرزنشم کنید خودم خودمو بکشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1964 بازدید | 149 پست

من ۴ساله قرص جلوگیری میخورم هرچند عوارضش داغونم کرده  الانم مثل چی میترسم با این وضع ....خیلی جرات داری تو 

ازاد شو از بند خویش زنجیر را باور نکن💚 اکنون زمان زندگیست تاخیر را باور نکن 💚حرف از هیاهو کم بزن  از اشتی ها دم بزن 💚از دشمنی پرهیز کن شمشیر را باور نکن 💚خود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندان💚 تو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن💚 بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش💚 زیبا و زشتش پای تو تحقیر را باور نکن💚 تصویر اگر زیبا نبود نقاش خوبی نیستی💚 از نو دوباره رسم کن تصویر را باور نکن 💚خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید💚پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن 💚از گرگ بودن دم نزن انسانم‌گاهی ارزوست 💚ما از خودی زخم میخوریم بند نفس یک تارموست💚 تو از جنس ما نیستی یک شب به فقرم سر بزن 💚مظلوم گر گشنه بود تیری خورد بر قلب من 💚
خب عزیزم چرا آمپل پیشگیری نمیزنی که خیالت راحت باشه؟  اینجوری هم در حق خودت ظلم میکنی هم اون ط ...

امپول اضافه وزن میاره میگن درسته من پیشگیریم طبیعیه دوتا دارم تحت هیچ شرایطی نمیخام دیگه ترس به دلم افتاد الان

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا داشتن بچه نعمته خدا به ارزوتون برسونه ولی وقتی نخوای عذابه

جای اشتباهی اومدی مشکلتو مطرح کردی هیچکدوم دلسوز تو نیستن و اگر ۱۰تا هم داشته باشی فقط میگن گناهه ب بعدش فکر نکن فقط بدنیا بیار ولی بعدش نمیگن عذاب تو میکشی فقط خودت داغون میشی 

ازاد شو از بند خویش زنجیر را باور نکن💚 اکنون زمان زندگیست تاخیر را باور نکن 💚حرف از هیاهو کم بزن  از اشتی ها دم بزن 💚از دشمنی پرهیز کن شمشیر را باور نکن 💚خود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندان💚 تو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن💚 بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش💚 زیبا و زشتش پای تو تحقیر را باور نکن💚 تصویر اگر زیبا نبود نقاش خوبی نیستی💚 از نو دوباره رسم کن تصویر را باور نکن 💚خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید💚پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن 💚از گرگ بودن دم نزن انسانم‌گاهی ارزوست 💚ما از خودی زخم میخوریم بند نفس یک تارموست💚 تو از جنس ما نیستی یک شب به فقرم سر بزن 💚مظلوم گر گشنه بود تیری خورد بر قلب من 💚
خاک حاصلخیز😂😂😂😂😂😂 اب فراوان 😂😂😂😂😂😂😂

جغرافیا😂

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

جای اشتباهی اومدی مشکلتو مطرح کردی هیچکدوم دلسوز تو نیستن و اگر ۱۰تا هم داشته باشی فقط میگن گناهه ب ...

اخه میگه رد کرده... فکر کنم الان 4 5 ماهشه... خب گلم بچه 5 ماههه کامل کامل... چطور سقط کنه؟.... ولی از اینجا باید به فکر باشن که دیگه نشه... شده رحم دربیارین

مادرشوهرم وقتی دهمی رو باردارمیشه کلی تلاش میکنه بندازش ولی ناموفقه دکتر میگه شاید این عصای دستت شد کارخدا بی حکمت نیست الان بعد ۳۵ سال همه کارا وتفریحات و...رو همین بچه اخری انجام میده هی برا همه تعریفشو میکنه انگار اون ۹ تا وجود ندارن اصلا 

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است
اخه میگه رد کرده... فکر کنم الان 4 5 ماهشه... خب گلم بچه 5 ماههه کامل کامل... چطور سقط کنه؟.... ولی ...

نمیدونم من خودم ۴روز عقب انداختم دولیوان زعفرون خوردم با دوتا بچه خیلی پشیمونم همینارم اوردم واقعا ظلمه