2777
2789
عنوان

میشه بیاید سرزنشم کنید خودم خودمو بکشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1964 بازدید | 149 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما ک خاک حاصلخیز داشتی خاهر سفت و سخت تر پیشگیری میکزدی 

بعدشم دیگه اومده دیگه 

کاریش نمیشه کرد 

بجاش بعد از دنیا اومدنش سفت و سخت تر جلوگیری کن

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

رفتم خونه بهداشت گفت تو شیردهی نمیشه

چ ربطی داره؟؟ من از وقتی بچه ام بدنیا اومد تا الان ۲ سالشه آمپول ۳ ماهه میزنم ربطی نداره

آرام رفتی.. ولی طوفان به پا کردی بابا.😔🖤

این چهارمی میشه

خیلی هم بهتر.من عاااشق بچه ام😍😍. من سقطهای مکرر داشتم این دوتارو هم واقعا از لطف خدا و تلاش و تجربه ی دکترم دارم. خدا به جمعیت کره ی زمین رحم کرد وگرنه نمیدونم چندتا بچه می اوردم😅😅😅😅

سلام😊 

برای بار 🤔🤔🤔🤔🤔🤔

نمیدونم از بس گفتم حسابش از دستم در رفته 

دز قرصها رو اوردن پایبن اگر واقعا بچه نمیخواید به قرصها اعتناد نکنید لطفا 

یعنی به فکر اون بچه نیستید چی سرش میاد 

به فکر خودتونم‌نیستید که با این اوصاع چقدر باید کار کنید فقط شکم اون بچه ها رو سیر کنید انقدر شل و ول پیشگیری میکنید 

چهارمی    

بهتررررر، چیه مگه، فکر کن پیر شدی یه عالمه نوه و نتیجه دورت هستن ، سرت گرمه، فرصت نمیکنی حتی به بیماری فکر کنی، شاد و خندون با بچه هات روزگار میگدرونی انشالله🤲🌹

سلام😊 
دوسش ندارم دست خودم نیست منتظرم بمیره

مراقب باشید کسی رو می‌شناختم که این آرزو رو می‌کرد و متاسفانه فرزند اولشو تو تصادف از دست داد ده سال گذشته و هنوز داره به خاطر اون مسئله خودشو سرزنش می‌کنه. به یه روان شناس یا مشاور مراجعه کنید و با این مسئله کنار بیاید.

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.