2777
2789
عنوان

میشه بیاید سرزنشم کنید خودم خودمو بکشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1964 بازدید | 149 پست
من الان 7 ماهه باردارم، هفته پیش بهداشت کلاس گذاشته بود رفتم، گفت بعد زایمان آمپول جلوگیری 3ماهه بزن ...

خب این بمن نیفتاد دقیقا ۳ماه خونریزی داشتم داغون شدم.الان قرص میخورم 

ازاد شو از بند خویش زنجیر را باور نکن💚 اکنون زمان زندگیست تاخیر را باور نکن 💚حرف از هیاهو کم بزن  از اشتی ها دم بزن 💚از دشمنی پرهیز کن شمشیر را باور نکن 💚خود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندان💚 تو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن💚 بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش💚 زیبا و زشتش پای تو تحقیر را باور نکن💚 تصویر اگر زیبا نبود نقاش خوبی نیستی💚 از نو دوباره رسم کن تصویر را باور نکن 💚خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید💚پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن 💚از گرگ بودن دم نزن انسانم‌گاهی ارزوست 💚ما از خودی زخم میخوریم بند نفس یک تارموست💚 تو از جنس ما نیستی یک شب به فقرم سر بزن 💚مظلوم گر گشنه بود تیری خورد بر قلب من 💚
نمیدونم من خودم ۴روز عقب انداختم دولیوان زعفرون خوردم با دوتا بچه خیلی پشیمونم همینارم اوردم واقعا ظ ...

اولا بگم زعفرون باعث سقط نیست دوستان، فقط ناقص و عقب مانده میکنه اینو لطفا هرکی خوند توجه کنه.... و در کل اره درکتون میکنم من خودم تو یکیشم موندم خیلی خیلی سختگیرانه جلوگیری میکنیم... فقط و فقط کاندوم...واقعا بچه زیاد خصوصا بالای دوتا زن نابود میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب این بمن نیفتاد دقیقا ۳ماه خونریزی داشتم داغون شدم.الان قرص میخورم 

آها یعنی از آمپول بوده؟ 

من واسه بچه اولم شیرم خیلی کم بود، حالا ایندفعه گفتم همین آمپول بزنم که شیرم زیاد بشه

خدایا شکرت که همیشه تو سختیا کمکم کردی و تنهام نذاشتی  
اولا بگم زعفرون باعث سقط نیست دوستان، فقط ناقص و عقب مانده میکنه اینو لطفا هرکی خوند توجه کنه.... و ...

مردا کاندوم استفاده نمیکنن، خودمون باید دنبال یه راه خوب باشیم 

خدایا شکرت که همیشه تو سختیا کمکم کردی و تنهام نذاشتی  
امپول اضافه وزن میاره میگن درسته من پیشگیریم طبیعیه دوتا دارم تحت هیچ شرایطی نمیخام دیگه ترس به دلم ...

طبیعی دیگه بدتره آمپول که خیلی خوبه میگن سه ماه یه بار بزنین اگه بهت نساخت نزن

جدی کنارشون خوشحالی  ببخشید سختت نیست رسیدگی به بچه ها

مشکلاتی هست ولی خیلی راضیم خداروشکر 

خدا وقتی بچه میده  توانایی رسیدگی هم میده  عزیزم ناشکری نکن بگو خدایا شکرت راضی ام به رضای خودت