2777
2789
عنوان

میشه بیاید سرزنشم کنید خودم خودمو بکشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1964 بازدید | 149 پست
عزیزم نمیخوام بترسونمت زن عمو من بچه چهارمشو هی میگفت نمیخوام خدا کنه بمیره یکی دوبارم دیدن با مشت م ...

فکر میکنم اونم میاد بر....نه به زندگی من حس زنموتونم درست بوده نمی خواستتش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهشا هر روش پیشگیری انتخاب کردین در کنارش روش طبیعی رو هم لحاظ کنید این مردا رو عادت بدین خودشون رو نگه دارن  الان دیگه وضع رو همه میدونین سفت و سخت سیاست فرزند آوریه!! حامله بشین خلاصه باید بدنیاش بیارین مراقب خودتون باشین به اعصاب و بدن هاتون رحم کنید

هی قربون بزرگیت برم خدا چیکار داری میکنی  یکی اینحوری یکیم مثل من عاشق بچه تو‌حسرتش گزاشتی😔دم ...

عزیزم با کامنتت اشک ریختم انشاالله خداوند به زودی زود  دامنت سبز کنه

حالا این که گذشت اگر تونستی سقط کن اگر نتونستی که که نگهش دار ولی واسه بعدها میگم که یه موقع بچه پنجمت ناخواسته نیاد اینو بدون خانه بهداشت هیچوقت بهت نمیگه جلوگیری کن اونا موظف به تبلیغ فرزند آوری هستن و منصرف کردن خانواده ها از جلوگیری . خودت باید یه روش جلوگیری رو انتخاب کنی مثل کاندوم یا قرص ضد بارداری یا آمپول یا آی یو دی و .... و از داروخونه آزاد بخری و استفاده کنی 

بارداری اولش نیس که ناخواسته بشه مگه ممکنه بار چهارم ادم نفهمه خیلی درکش کنی یادش میره به بچه اسیب ...

اخه اون سه تا از یه سال تا شش ماه با هزارجور قرص و آمپول باردار شدم خبر مرگم الان میفهمم بارداری ناخواسته چجوریه 

کاش منم قدر سه تا بچمو دونسته بود کاش خوشبختیشونو خراب نمیکردم میدونم اونام بزرگ شن خجالت میکشن خدا

اصلا خجالت نداره باعث افتخاره

دوستم مدیر مدرسه هست 4تا داره با اینکه اینقدر گرفتار مدرسه و.. هس

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
حالا این که گذشت اگر تونستی سقط کن اگر نتونستی که که نگهش دار ولی واسه بعدها میگم که یه موقع بچه پنج ...

چرا میگی سقط

اینجوری شما هم تو گناهش شریکی

سقط قتل محسوب میشه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
دوسش ندارم دست خودم نیست منتظرم بمیره

فکرایی نکن که بعدا وقتی دیدیش از خودت و بچت شرمسار باشی چه فکرایی کردی درموردش چون بلاخره بعد دنیا امدن مهرش میوفته به دلت حتی بیشتر از اون سه تا بچت اینو مطمین باش درضمن این یه بچه ی خداخواسته است پس ببین چه عزیزه که خدا برات فرستاده حتما هم یه حکمت بزرگ داره اینقدر عجول نباش ان شالله عمر باعزت بده خدا بهتون که خودت حکمتش رو ببینی به نظر مادر کم حوصله و بدی نمیای چون سه تا بچه داری وبه قول خودت باهاشون خوشی حالا یکی بالاشون به نظرم به خاطر فرهنگ غلط جامعه فکر میکنی چهارتا بچه زیاده و دیگران تورو سرزنش کنن ولی خداییش خیلی هم جذابه بقیه درک نکردن که بگن یا از حسادتشون میگن چون حوصله بارداری وبچه اوردن وبزرگ کردن ندارن زورشون میات ببینن بقیه بچه دارن و خوشبختن 

شماهم خیلی خوشبختی وخداتورو خیلی خیلی دوست داره هرکسی همچین لیاقتی نداره که مادر چهارتا فرزند باشه بهت تبریک میگم ان شالله پر رزق وروزی وبرکت باشه براتون