2777
2789
عنوان

خانمهایی ک تنبلی تخمدان داشتن بیان

648 بازدید | 58 پست

با وجود فولیکول ریز در حد۱۰و کم تحرکی اسپرم همسر و مصرف ی سال دارو نتیجه نگرفتم الان ی هفتس پریود نمیشم و هیچ علایمی ام ندارم بی بی ام منفی😭ینی احتمال بارداری هست فقط ترشحاتم زیاده خیلی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره شاید منم تنبلی دارم ولی شوع رم سالمه هنوز نشد خیلی دارو مصرق کردم

ذیگه من خو خیلی خستم بس قرص خوردیم این ماه همه داروها تموم شد و هرچی گفتم بیا بریم iuiنمیاد 

عزیییییییییزم ب سلامتی ب دنیا بیاد و زایمان کنی مبارک باشه .دکتر میرفتی؟چند وقت اقدامی؟شوهرت سالم بو ...

اره عزیزم انشالله قسمت خودت

خداروشکر با اولین اقدام گرفت 

امپول سینال و اچ سی جی زده بودم 

شوهرم ضعیف بود دارو خورد خوب شد

خدایا ازت ممنونم که دو تا از فرشته هاتو بهم هدیه دادی♥️بی صبرانه منتظر بغل گرفتن دوقلوهامم🫀
ذیگه من خو خیلی خستم بس قرص خوردیم این ماه همه داروها تموم شد و هرچی گفتم بیا بریم iuiنمیاد 

منم گفته برو ای یو ای ولیی من دو دلم اگ برم اونم جواب نده چی هزینه ام هست خسته ام دیگ از این استرس فکر داغونم کرده همین استرسم نیمزاره باردار شم

اره عزیزم انشالله قسمت خودت خداروشکر با اولین اقدام گرفت  امپول سینال و اچ سی جی زده بودم&nbs ...

اسم دارو هاش یادته بگی ممنون میشم ؟امپول سینال برای چی بود ؟اچ سی جی رو زدم بی نتیجه بود 

منم گفته برو ای یو ای ولیی من دو دلم اگ برم اونم جواب نده چی هزینه ام هست خسته ام دیگ از این استرس ف ...

همین دقیقا منم ب داغونم هزینه iuiاستررررس 💔🥲😔😔😔😔

لعنت به این تنبلی 🙁

منم دارم

ترکیدم😭😭 خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است