2777
2789
عنوان

خانمهایی ک تنبلی تخمدان داشتن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 649 بازدید | 58 پست
بروووووو دکتر علت سقط چی بود درمان شدی بعدش یا ن 

قلبش تشکیل نشد.دکترگفت طبیعیه ازمایشم گرفت گفت مشکلی نداری اقدام کن

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۴ تا ای یو ای منفی داشتم بنظرم خیلی چرته مث رابطه معمولیه

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

۴ تا ای یو ای منفی داشتم بنظرم خیلی چرته مث رابطه معمولیه

خودم تنبلی شدید دارم

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

چ دارویی برای من ۳تا ۷ لتروزول ۸ ۱۰ ۱۲ هم سینال آف ۱۳ پری هم گنارکس این ماه اوله ک با دارو ت اقدامم ...

منم لتروزل و کلومیفن و امپول سینال بعد سونو شدم و اچ سی جی 

بله عزیزم ماه اول مصرف داروهام باردار شدم 

خدایا ازت ممنونم که دو تا از فرشته هاتو بهم هدیه دادی♥️بی صبرانه منتظر بغل گرفتن دوقلوهامم🫀