2777
2789

خدایا چقدر سخته 

چهار ساله ازدواج کردم ، یعنی باید چشم ب روی همه اینا ببندم 

از اون سمت هم  شوهرم ادم درستی نیست 

دارم دیوونه میشم ، میشه هر کسی طلاق گرفته بیاد یه نظری بده شاید دلم اروم شد

لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫🚫 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به عنوان کسی که پدر مادرش باهم مشکل دارن میگم 

ببین اگه میدونی درست نمیشه که هیچ بدترم میشه طلاق بگیر اگه بچه داری مطمئن باش لطف بزرگی در حقش کردی اگه بچه نداری که خیلی بهتره به وجود نمیاد که همش شاهد دعواهای مامان باباش باشه

آخَر بِدَمَد صُبحِ ٱمید از شَبِ مَن...🕊️  تو بدویی من بشینم، بازم نمی‌رسی چون ذاتت خرابه.💙🌌                   
نه سخت نیست عمر رفته و تجربه و فکر گذشته ادم رو پیر میکنه ولی کسی قویه ک ب اینده فک کنه

حس میکنم من ادم این کار نیستم 

دارم له میشم از بس فکر و خیال کردم ، 

لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫🚫 
اگه غیرقابل تحمله جدا شو با یه ادم بهتر ازدواج کن.

میدونی بیشتر بحث روحس روانیه 

خانوادم دارن حمایت میکنن ولی از نظر روانی نه 

مامانم یه سر داره دعا و قران میخونه  همش میگه خدایا کمکم کن ، یه بارم نگفت دخترم ول این مرد کن  ، سوهر نمیشه برات 

اعتماد ب نفسم رو از دست دادن

لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫🚫 
سلام عزیزم من چند ماهه که جدا شدم  (یک و نیم سال بود ازدواج کرده بودم ) هیچی اختلاف فرهنگی و ...

خدا قوت 

مامانم یه سره عزا گرفته 

نگاه ب اون ک میندازم  ب تصمیمم شک میکنم

لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫🚫 
عزیزم میشه بگی مشکلت چیه با همسرت ؟

کازت حقوقیمو میگرفت و   هر چی مال و املاک میگرفت میزد ب نام خاهر مادرش 

از زندگی با من چ همه سود کرد  ولی از این دارم اتش میگیرم ک حتی ماشین زیر پاش هم ب نام خودش نیست که بتونم بگیرمش 

طلب کارم هست میگه زندگی همینه ، نمیخای برو خونه بابات

ک الان خونه بابامم

لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫🚫 
واای عزیزم  چند سالته که شاهد دعواهای پدر و مادرتی

19

شما بچه داری؟

آخَر بِدَمَد صُبحِ ٱمید از شَبِ مَن...🕊️  تو بدویی من بشینم، بازم نمی‌رسی چون ذاتت خرابه.💙🌌                   
خدا قوت  مامانم یه سره عزا گرفته  نگاه ب اون ک میندازم  ب تصمیمم شک میکنم

مامان منم اوایل همینطوری بود همش گریه میکرد قرآن می‌خوند 

نصیحتم میکرد میگف درست میشه تحمل کن بیچاره خیلی پیر شد 💔 خیلی فکر و خیال کرد ولی من همیشه دلداریش میدادم میگفتم خوشحالم جدامیشم ظاهرمو حفظ میکردم ولی از تو داغون شدم ولی جلو پدر و مادرم همیشه گفتم خندیدم آهنگ گذاشتم آرایش میکردم نمی‌خواستم ناراحت بشن و...

خیلی سخته .....💔