2777
2789
عنوان

بچه ها ازم کلاهبرداری کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 42 پست
بفد سه ماه میخای شکایت کنی؟!اسم این پیجا رو همه جا بگین بقیه گول نخورن من خودم از با سلام خرید کردم ...

میدونی من قبل خرید کامل پیج رو چک می کنم.تعداد لایک و کامنت و نظرات و .....

همه چی تو پیجش به نظر خوب و معتبر میومد ولی وقتی کامنتمو پاک و بلاکم کرد متوجه شدم که بین اینا از هر چند تا مشتری یکی رو اینجوری کلاهشو برمیدارن تا بالاخره خودش خسته بشه و ول کنه.کامنتای منفی رو سریع پاک میکنن.دوبار کامنتمو پاک کرد و بار آخر بلاک.اصلا چیز بدی هم ننوشته بودم و براش نحوه ی سفارشمو توضیح داده بودم و پرسیدم چرا تاخیر داشته

700بود.من همون ست رو الان تو پیجای دیگه دیدم 150تومن افزایش قیمت داشته.یعنی حتی اصل پولمم گیرم بیاد ...

میتونی بری پلیس فتا و شکایت کنی و به حقت میرسی ولی زمان میبره ..حتی میتونی ادعای خسارت کنی 

سینگل به گوری تا ابد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونی من قبل خرید کامل پیج رو چک می کنم.تعداد لایک و کامنت و نظرات و ..... همه چی تو پیجش به نظر خ ...

اره بعضیاشون شگردشون همینه اگه مبلغی ک واریز کردی زیاده حتما شکایت کن ازشون هر چند ب جایی نرسه ی پرونده میشه براشون 

قانونا باید خسارتمم بدن

بله باید بدن ..از قبیل کارافتادگی میتونی شکایت کنی که از محل کارت مرخصی بدون حقوق گرفتی برا پیگیری کارات و حتی هزینه رفت و آمد...معمولا قاضی به نفع شما رای میده ..البته کار به اینجا نمیکشه.. لحظه ای که پلیس فتا بهشون  زنگ بزنه از اون لحظه میان ازتون خواهش میکنن که رضایت بدین 

سینگل به گوری تا ابد 
بله باید بدن ..از قبیل کارافتادگی میتونی شکایت کنی که از محل کارت مرخصی بدون حقوق گرفتی برا پیگیری ک ...

تازه اون ستی که میخواستم بخیرم تو پیجای دیگه دیدم ۱۵۰افزایش قیمت داشت.افت پولمم باید حساب کنن

تازه اون ستی که میخواستم بخیرم تو پیجای دیگه دیدم ۱۵۰افزایش قیمت داشت.افت پولمم باید حساب کنن

فقط مدرک از روز اول تا این افزایش قیمت رو باید همرات داشته باشی پلیس ببینه دستت پره کارت رو راه میندازه و اون طرف بی شرف هم ببینه دست خالی نیستی میاد التماس که ازش شکایت نکنی 

سینگل به گوری تا ابد