بفد سه ماه میخای شکایت کنی؟!اسم این پیجا رو همه جا بگین بقیه گول نخورن من خودم از با سلام خرید کردم ...
میدونی من قبل خرید کامل پیج رو چک می کنم.تعداد لایک و کامنت و نظرات و .....
همه چی تو پیجش به نظر خوب و معتبر میومد ولی وقتی کامنتمو پاک و بلاکم کرد متوجه شدم که بین اینا از هر چند تا مشتری یکی رو اینجوری کلاهشو برمیدارن تا بالاخره خودش خسته بشه و ول کنه.کامنتای منفی رو سریع پاک میکنن.دوبار کامنتمو پاک کرد و بار آخر بلاک.اصلا چیز بدی هم ننوشته بودم و براش نحوه ی سفارشمو توضیح داده بودم و پرسیدم چرا تاخیر داشته
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بله باید بدن ..از قبیل کارافتادگی میتونی شکایت کنی که از محل کارت مرخصی بدون حقوق گرفتی برا پیگیری کارات و حتی هزینه رفت و آمد...معمولا قاضی به نفع شما رای میده ..البته کار به اینجا نمیکشه.. لحظه ای که پلیس فتا بهشون زنگ بزنه از اون لحظه میان ازتون خواهش میکنن که رضایت بدین
تازه اون ستی که میخواستم بخیرم تو پیجای دیگه دیدم ۱۵۰افزایش قیمت داشت.افت پولمم باید حساب کنن
فقط مدرک از روز اول تا این افزایش قیمت رو باید همرات داشته باشی پلیس ببینه دستت پره کارت رو راه میندازه و اون طرف بی شرف هم ببینه دست خالی نیستی میاد التماس که ازش شکایت نکنی