2777
2789
عنوان

بچه ها ازم کلاهبرداری کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 42 پست

مبلغ چقد بود

‌‌‌‌‌‌دختر شمالی🌿🌾                    دل اگر تیره نباشد همه دنیاست بهشت...                             من اگه شاعر میشدم مخاطب همه شعرام قرمه سبزی و ته دیگ سیب زمینی بود...                                                           خدایا یدونه از اون معجزه قشنگات لطفا...!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=290661655]شما تلاش خودت رو برای شکایت بکن، [/QUOTاصلا  دیگه بیخیال پولم شدم انقد زنگ زدم و نفرستادن اگه شکایت کنم فقط به خاطر اینه که چهار نفر دیگه اینجوری سرشون کلاه نره

[QUOTE=290661655]شما تلاش خودت رو برای شکایت بکن، [/QUOTاصلا  دیگه بیخیال پولم شدم انقد زن ...

حتما شکایت کن

دزد های بی صفت

ما نسل بازی خورده ایم آتش به پرهامان زدند ♬♫♪ شاهان به آتش بازیو نیرنگ و استبداد ما !..! بازندگان بازی شطرنج قدرت نسل ماست ♬♫♪ پایان بازی مات بود از کیش مادرزاد ما ♬♫♪ یا غرق سیلابیم و جنگ یا زیر آواریم و سنگ !..! انگار نفرین کرده اند این خاک را اجداد ما  !...! من با تو همدردم رفیق خنجر به پشت من نزن ♬♫♪ هرگز نمیخواهد رسید جز ما کسی بر داد ما !..!

اگه زیر پونصد تومن هست بیخیال شو ...هزینه پیگیری و تلف شدن وقتت بیشتر از این میشه ...بعضی سایتا همینجوری کلاه مشتری رو برمیدارن یه جنسی رو تبلیغ میکنن و نمیفرستن طرف میبینه ارزشش رو نداره پیگیری نمیکنه ..در روز ده بار اینکار رو بکنه نونش تو روغنه ...

سینگل به گوری تا ابد 
وقتی هفته اول نفرستادن باید میکردی:/💔

یه ماه اول همش دست به سرم میکردن که موجودی نداریم و این صحبتا.در حالیکه من از سایتشون خرید کرده بودم و موجود میزد.بعد یه ماه به من گفتن دیگه موجود نمیشه اگه خواستی یا تعویض کن یا پولتو برمیگردونیم.من پیام دادم که پولمو برگردونید اما برگشت ندادن.دفه ی آخری که زنگ زدم گفت برو شکایت کن به هیچ جا نمیرسی.چقد بی قانونی آخه.مگه چقد پشتشون پره که این حرفو میزنن.

اگه زیر پونصد تومن هست بیخیال شو ...هزینه پیگیری و تلف شدن وقتت بیشتر از این میشه ...بعضی سایتا همین ...

700بود.من همون ست رو الان تو پیجای دیگه دیدم 150تومن افزایش قیمت داشته.یعنی حتی اصل پولمم گیرم بیاد ضرره

اگه زیر پونصد تومن هست بیخیال شو ...هزینه پیگیری و تلف شدن وقتت بیشتر از این میشه ...بعضی سایتا همین ...

واقعا

باور کن اگه شکایت کنم به خاطر اینه که چهار تای دیگه رو سرشونو کلاه نذارن

یه ماه اول همش دست به سرم میکردن که موجودی نداریم و این صحبتا.در حالیکه من از سایتشون خرید کرده بودم ...

:) شهر هرته دیگه. هرکی هر غلطی میونه کسیم نیست اینارو بشینونه زمین. ولی مال حروم سرطان میشه به جونشون

ایدیش بده

یه ماه اول همش دست به سرم میکردن که موجودی نداریم و این صحبتا.در حالیکه من از سایتشون خرید کرده بودم و موجود میزد.بعد یه ماه به من گفتن دیگه موجود نمیشه اگه خواستی یا تعویض کن یا پولتو برمیگردونیم.من پیام دادم که پولمو برگردونید اما برگشت ندادن.دفه ی آخری که زنگ زدم گفت برو شکایت کن به هیچ جا نمیرسی.چقد بی قانونی آخه.مگه چقد پشتشون پره که این حرفو میزنن

@miss_shixon

بعد 2سال اولین تاپیکته  مبارکت باشه گل پیجای بزرگ سرشون خیلی شلوغه حتما یاداوری بکن و با پلیس ...

صدبار زنگ زدم گلم میگه برو شکایت کن هیچی گیرت نمیاد.حالا ببین چقد بهم فشار اومده که بعد دو سال این تایپیکو زدم خخخ

صدبار زنگ زدم گلم میگه برو شکایت کن هیچی گیرت نمیاد.حالا ببین چقد بهم فشار اومده که بعد دو سال این ت ...

خخخ طوری نیست 

برو پلیس فتا شکایت کن هرچی شات و پیام و شماره داری بده و حتما پیگیری کن پولتو پس میده مطمئن باش

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه