دختر شمالی🌿🌾 دل اگر تیره نباشد همه دنیاست بهشت... من اگه شاعر میشدم مخاطب همه شعرام قرمه سبزی و ته دیگ سیب زمینی بود... خدایا یدونه از اون معجزه قشنگات لطفا...!
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
[QUOTE=290661655]شما تلاش خودت رو برای شکایت بکن، [/QUOTاصلا دیگه بیخیال پولم شدم انقد زنگ زدم و نفرستادن اگه شکایت کنم فقط به خاطر اینه که چهار نفر دیگه اینجوری سرشون کلاه نره
[QUOTE=290661655]شما تلاش خودت رو برای شکایت بکن، [/QUOTاصلا دیگه بیخیال پولم شدم انقد زن ...
حتما شکایت کن
دزد های بی صفت
ما نسل بازی خورده ایم آتش به پرهامان زدند ♬♫♪ شاهان به آتش بازیو نیرنگ و استبداد ما !..! بازندگان بازی شطرنج قدرت نسل ماست ♬♫♪ پایان بازی مات بود از کیش مادرزاد ما ♬♫♪ یا غرق سیلابیم و جنگ یا زیر آواریم و سنگ !..! انگار نفرین کرده اند این خاک را اجداد ما !...! من با تو همدردم رفیق خنجر به پشت من نزن ♬♫♪ هرگز نمیخواهد رسید جز ما کسی بر داد ما !..!
اگه زیر پونصد تومن هست بیخیال شو ...هزینه پیگیری و تلف شدن وقتت بیشتر از این میشه ...بعضی سایتا همینجوری کلاه مشتری رو برمیدارن یه جنسی رو تبلیغ میکنن و نمیفرستن طرف میبینه ارزشش رو نداره پیگیری نمیکنه ..در روز ده بار اینکار رو بکنه نونش تو روغنه ...
یه ماه اول همش دست به سرم میکردن که موجودی نداریم و این صحبتا.در حالیکه من از سایتشون خرید کرده بودم و موجود میزد.بعد یه ماه به من گفتن دیگه موجود نمیشه اگه خواستی یا تعویض کن یا پولتو برمیگردونیم.من پیام دادم که پولمو برگردونید اما برگشت ندادن.دفه ی آخری که زنگ زدم گفت برو شکایت کن به هیچ جا نمیرسی.چقد بی قانونی آخه.مگه چقد پشتشون پره که این حرفو میزنن.
یه ماه اول همش دست به سرم میکردن که موجودی نداریم و این صحبتا.در حالیکه من از سایتشون خرید کرده بودم و موجود میزد.بعد یه ماه به من گفتن دیگه موجود نمیشه اگه خواستی یا تعویض کن یا پولتو برمیگردونیم.من پیام دادم که پولمو برگردونید اما برگشت ندادن.دفه ی آخری که زنگ زدم گفت برو شکایت کن به هیچ جا نمیرسی.چقد بی قانونی آخه.مگه چقد پشتشون پره که این حرفو میزنن