2777
2789
عنوان

درمورد عقیم سازی گربه سؤال دارم.

| مشاهده متن کامل بحث + 2880 بازدید | 73 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همینو بگو، گربه واقعا مال طبیعته حالا سگ باشه میگی بعضی نژاداشو نمیشه ول کرد تو کوچه خیابون ولی آخه ...

حتماً دلیلی داشته که ۳ میلیون خرجش کردم و صبح و شب توی ترافیک می‌برمش پیش دامپزشک که بهش چرک خشک کن تزریق کنه و زخمش رو چکاپ کنه!

دایه ی عزیزتر از مادر نشید.

ازتون نپرسیدم کارم رو تایید می‌کنید یا خیر،

درمورد وضعیتش سؤال پرسیدم که اگر چیزی نمی‌دونید اظهار فضل نفرمایید.

گر شرم همی از آن و این باید داشت پس عیب کسان زیر زمین باید داشت ور آینه وار نیک و بد بنمائی، چون آینه روی آهنین باید داشت.
عزیزم تو وقتی حیون خونگی میگیری سرپرستیشو قبول میکنی اگر جفت نداشته باشه باید عقیمش کنی

وقتی نمیتونی براش جفت بیاری اصلا نباید حیوون خونگی داشته باشی 

اون حیوون بی گناه چه گناهی کرده که برای اینکه آدم خوشش بیاد که نگهش داره باید عقیم شه؟

واقعا تو انسانی؟ بعد حتما میای دم از حقوق حیواناتم میزنی خودت دوست داشتی ی موجود گنده تر و قوی تر ...

عزیزم وقتی درمورد چیزی اطلاعات نداری جواب نده مگه مجبورت کردن 

طرف به خاطر خود گربه این کارو کرده

اگر بخاطر خوده گربس پس راه بیفتیم تو خیابون و جنگل همه گربه هارو عقیم کنیم

اونا میتونن جفت گیری کنن از اول تو همون محیط بزرگ شدن 

شرایطشون فرق داره تو نمیتونی گربه بگیری بزاری تو خونه بزرگش کنی بعد برا جفت گیری بزاری بره بیرون جفت کنه و برگرده ک مریض میشه 

اونا میتونن جفت گیری کنن از اول تو همون محیط بزرگ شدن  شرایطشون فرق داره تو نمیتونی گربه ...

خب باید از همون اول جفت بگیری 

این جز حقوق طبیعی حیواناته

این عقیم کردنای حیوون خونگی ها فقط و فقط بخاطر خودخواهی آدمهاست که بخاطر علاقشون به اون زبون بسته زندگی طبیعی رو براش سلب میکنن 

وای گناه دارن چرا اخه زندگیشونو مختل میکنین

نه براش بهتره تو خونه که جفت نداره بیرونم نمیتونه زندگی کنه 

گربه من خیلی حالش خوب شد قبلا این قدر جیغ میزد میخواست برو بیرون خودشم نمیدونستم چی میخواد 

ولی مشکل جیش کردنش خوب نشده همه جا جیش میکنه

عزیزم یه دستش رو از ته از دست داده، اگه باردار می‌شد و سنگین می‌شد و هر سری با مغز از دیوار میومد پ ...

اخی طفلی

چرا براش دست مصنوعی نذاشتی میذارن که 

هرکی پرسید ایران چطور کشوریست؟ بگویید ایران کشوریست ؛ به زیبایی یوسف .. به غم و اندوه پدرش .. و به خیانت برادرانش ...🫠💔
واقعا تو انسانی؟ بعد حتما میای دم از حقوق حیواناتم میزنی خودت دوست داشتی ی موجود گنده تر و قوی تر ...

بله، اونقدری انسان هستم که وقتی دست یه بچه گربه ی خیابونی توی ماشین یه‌نفر دیگه از ته قطع شده بود و به یه پوست وصل بود و داشت التماس می‌کرد کنار مادرش از شدت درد ببرمش دامپزشکی و از حقوق ناچیزم بزنم و ۷ میلیون خرج عملش کنم و بعدشم با وجود حساسیتم و سیستم ایمنی ضعیف بدنم بیام توی اتاقم ازش نگهداری کنم و صبح و شب بهش به زور شیر و غذا بدم که نمیره.

الانم که خوب شده بدون دست شبیه خرگوشا می‌پره و تعادل نداره و وقتی می‌خواد از دیوار بیاد پایین با سر فرود میاد و همه جاش درد می‌گیره چون تعادلش رو از دست داده و اگه حامله بشه نه می‌تونه راه بره نه کاری کنه.

اونقدری انسان هستم که چون پلی کیستیکه و احتمال ابتلا به سرطان رحمش زیاده برم ۳ تومن بدم برای عقیم سازیش و شب و روز تیمارش کنم و دو وعده از کار و دانشگاه و زندگیم بزنم و توی ترافیک ببرم که آنتی بیوتیکش رو دریافت کنه.

همینطوری بی اطلاع میایید یه چیزی می‌پرونید و فکر می‌کنید شما انسان هستید؟

اینکه بدون دانستن هیچ پیش زمینه ای به یک فرد حمله ور بشید اوج بی شعوری و بی درکی شما رو می‌رسونه عزیزم💗

گر شرم همی از آن و این باید داشت پس عیب کسان زیر زمین باید داشت ور آینه وار نیک و بد بنمائی، چون آینه روی آهنین باید داشت.