2777
2789
عنوان

درمورد عقیم سازی گربه سؤال دارم.

2877 بازدید | 73 پست

روانی کرده من رو!

نه چیزی می‌خوره نه کاری می‌کنه فقط یه گوشه نشسته و خیره شده!

حدودا ۶ روز از عملش گذشته.

طبیعیه این رفتار هاش یا نه؟

ماده‌ست.

گر شرم همی از آن و این باید داشت پس عیب کسان زیر زمین باید داشت ور آینه وار نیک و بد بنمائی، چون آینه روی آهنین باید داشت.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای گناه دارن چرا اخه زندگیشونو مختل میکنین

عزیزم یه دستش رو از ته از دست داده،

اگه باردار می‌شد و سنگین می‌شد و هر سری با مغز از دیوار میومد پایین چی؟ همین الانشم با یه دست نمی‌تونه راه بره عین خرگوش می‌پره.

نکته ی دوم اینکه رحمش پر از کیست بود و دکترش گفت اگه عقیمش نمی‌کردید از سرطان رحم می‌مُرد!!!

گاهی اوقات لازمه.

گر شرم همی از آن و این باید داشت پس عیب کسان زیر زمین باید داشت ور آینه وار نیک و بد بنمائی، چون آینه روی آهنین باید داشت.

ببرش دکتر شاید عفونتی چیزی داشته باشه براش گوشت و اینا بده  هفته اول طبیعیه

زندون خود مغزته کار بر نمیاد از مغز لِه...     #من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده،من از عاقل ولی دیدم سری کامل عقده،من از کرم به پروانه شدن زور شدم،همه از مال من خوردن من از مال خودم دور شدم،من چه ساده بودم اما پر منظور شدم......  

😥😥😥😑

زندگی مینیمالیستی چجوریه؟  یعنی شکرگزار آن چه به دست آورده ای باشی ، همه نعمت هایت را بپذیری ، قدر داشته هایت را بدانی ، از همه آن چه داری محافظت کنی ، بدون چیزهای غیر ضروری زندگی کنی، با خودت در صلح باشی و از همه چیز به بهترین شکل استفاده کنی🌾اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

ببرش دکتر شاید عفونتی چیزی داشته باشه براش گوشت و اینا بده  هفته اول طبیعیه

می‌برمش،

صبح و عصر آمپول سفتریاکسون بهش تزریق می‌کنه.

امّا هیچ چیزی نمی‌خوره.

نه گوشت و نه هیچی.

فقط آب.

می‌برمش، صبح و عصر آمپول سفتریاکسون بهش تزریق می‌کنه. امّا هیچ چیزی نمی‌خوره. نه گوشت و نه هیچی. ...

از اون بستنی مخصوصا بخر بده بهش 

ولی تا جایی که یادمه مال من میخورد

زندون خود مغزته کار بر نمیاد از مغز لِه...     #من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده،من از عاقل ولی دیدم سری کامل عقده،من از کرم به پروانه شدن زور شدم،همه از مال من خوردن من از مال خودم دور شدم،من چه ساده بودم اما پر منظور شدم......  
می‌برمش، صبح و عصر آمپول سفتریاکسون بهش تزریق می‌کنه. امّا هیچ چیزی نمی‌خوره. نه گوشت و نه هیچی. ...

افسرده شده ی چندروز بزار توحال خودش باشه

اگر باحرفم مخالفی واستارتر نیستی ریپ نزن منم حوصله کل کل ندارم فمیدی؟؟؟