2777
2789

سلام ماجرا ازین قراره که، شوهرم ی رفیق صمیمی داره، ک اصرار میکنه از رفیق صیمیمی خودم خواستگاری کنم برای رفیق صمیمی شوهرم..

رفیق من دختر خوبیه، ولی اصلا دوس ندارم این وصلت جور شه.. بخدا بحث حسادت نیستا.

میخوام فقط این رابطه رفیق صمیمی باقی بمونه..و بخاطر حالا مشکلاتی ک تو زندگی مشترک هست رابطه من و رفیقم خراب نشه..

به نظرتون بهتر نیست ی جوری بپیچونم؟ و چیکار کنم؟ 

اخه بالاخره رفیق صمیمی بودیم ی چیزایی ازشوهرم پیشش گفتم شاید نخوام رفیق شوهرم بدونه یا خیلی چیزا  دیگ..

به نظر خودم اتفاق خوبی نیست ک بخوام این وصلتو اوکی کنم..

شما نظرتون چیه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی میخواد شما صحبت کن و بهش بگو برو خودت پیشنهاد بده

نپیچون چون گناه داره شاید واقعا باهم خوشبخت شدن

فقط خودتو زیاد قاطی نکن در حد همون معرفی

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

نمیدونم چی بگم، از یه طرف حق داری از طرفی هم ممکنه با این کارت مسیر زندگیشو تغییر بدی که شاااید تو آینده عذاب وجدان بگیری

فرقی نمی کند آغازِ هفته باشد یا پایانش …صبح باشد یا شب … بذرِ امید ؛نه وقت می شناسد ،نه موقعیت …هر وقت بکاری ؛شبیهِ لوبیایِ سحر آمیز ،با اولین طلوعِ آفتابِ خواستن ؛جوانه می زند …و تا آسمانِ موفقیت و توانستن ،اوج می گیرد …هرگز نا امید نباش … !!!نا امیدی ، تیشه ی بی رحمی ست ؛به جانِ ریشه ی شعور و خوشبختی ات …پس تا دیر نشده ،بذرِ جادوییِ امیدت را بکار ،و معجزه هایت را درو کن … !    

راستش سر این تجربه ها رو دو مورد منم اصلا خوشم نمیاد مامانم باعث آشنایی عمه ام با برادر شوهر دختر داییم شد بعد ازدوج اونا یهو روابط ما با دختر داییم خراب شد اصلا این موارد اشتباه

شب‌هایی در زندگی‌ام بود که خیال می‌کردم تا صبح، زیر انبوهِ رنج متلاشی خواهم شد،                 اما صبح شد..

نمیدونم خودت شرایطو بهتر میدونی

ولی بنظرم اونقدر مهم نیس. دیگه دوستتم انقد دهن لق نیس که بره همه چیارو زرتی برا شوهرش تعریف کنه. تازه شاید اونم همین حسو داشته باشه که تو خیلی چیزا ازش میدونی به اون نگی

نگومخالفی چون شوهرت باهات لج می‌کنه.......بگوگفتم مایل نبود

آلفا هستم👊                                                                 وقتی بیست سالم بود دوست داشتم با یکی روجدول کنار خیابون راه برم                                                               اااااااااااماکسی نبود....الان سی سالمه دیگه دلم نمیخواد       هرچیزی به وقتش قشنگه                                                                                                                                                                                                     
نمیدونم چی بگم، از یه طرف حق داری از طرفی هم ممکنه با این کارت مسیر زندگیشو تغییر بدی که شاااید تو آ ...

اتفاقا از عذاب وجدان زد به سرم رفتم بهش گفتم..  ولی هنوز سین نکرده.. گفتم اگه خیلیامیگن انجام نده، برم حذف کنم پیامارو

راستش سر این تجربه ها رو دو مورد منم اصلا خوشم نمیاد مامانم باعث آشنایی عمه ام با برادر شوهر دختر دا ...

منم میترسم بالاخره حرفایی ک زده میشه بینمون رو ناخواسته پیش همسرش دراینده بگه، اونوقت روابط ما پیچیده بشه