2777
2789
عنوان

شوهرم اصرار میکنه به رفیق صمیمیم بگم😣

| مشاهده متن کامل بحث + 912 بازدید | 26 پست

به دوستت بگو اگه قبول کرد یه شب دوتاشونو دعوت کنید خونتون همو ببینن.

دوستتم اگه از پسره خوشش اومد و سرانجامش به ازدواج رسید بگو دهن لق بازی در نیاری حرفایی که بین خودم و خودت هست رو به شوهرت بگی😁 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا بخاطر همچین چیز الکی نمیخوای دوتا جوون سروسامان بگیرن 

بهش بگو ولی بگو خوب وبدش پای خودتونه خودتون تحقیق کنید تا فردا اگه بد بود فحش جدواباد بمن نگید خوب باشه که تشکر نمیکنید

منم میترسم بالاخره حرفایی ک زده میشه بینمون رو ناخواسته پیش همسرش دراینده بگه، اونوقت روابط ما پیچید ...

کلا حرفات که زدی هیچ اصلا روابط یه جوری خراب میشه بعدا پشیمون میشی

شب‌هایی در زندگی‌ام بود که خیال می‌کردم تا صبح، زیر انبوهِ رنج متلاشی خواهم شد،                 اما صبح شد..

نمیدونم چی بگم

اگر این دو نفر واقعا به نظرت به هم میخورن،اخلاقا،شرایط و اینا،خوب بگی خوبه

تا زمانی ک این دونفر کنار هم هستن برای شما هم ثوابش نوشته میشه

متوجه منظورم شدی؟ 

یعنی که بخاطر خودت بنظرم این دونفر رو از هم دور نکن اگر به هم دیگه میخورن

میتونی ب دوستتم بگی ک خصوصیامون مال خودمون بوده  و اینا

بازم خودت میدونی

ولی اینم بدون بعد از ازدواجشون کلا رابطه ت مثل قبل نخواهد بود

اگر قرار باشه انتظار داشته باشی این رابطه صمیمی بمونه برات، در اشتباهی

من یه معلمم🌱.دلیل اینکه میام نی نی سایت سرگرمی نیست،یه جور انجام وظیفه س،یه جور کمک کردن، البته تا جایی که بدونم.پستایی که میذارم برای روشن شدن افکار هست. اتفاقا از اینکه ریپلای میکنید و جواب نظراتم رو میدید خیلی خوشحال هم میشم. در ضمن ،ادامه ی امضام تبلیغ نیست. تجربه  ی شخصی خودم و گروووهی از انسان هاست. * وقتی خواستید زندگی مشترک خیلییی خوبی داشته باشید و همسرتون رو اونجوری هست درک کنید و درست زندگی کنید،هم چنین وقتی نمیدونید چجور مردتون رو قوی و بزرگ ترش کنید و چطور مرد مقتدر زندگیتون کنیدش، به این آی دی تو ایتا پیام بدید.Admin_hamsardari@ ( ادمین دوره ی همسرداری). یا واذد این لینک شید(https://eitaa.com/joinchat/4060939106C6b31f6b3be)اونوقت بشین زیر سایه ی مردونش لذت زن بودن رو تجربه کن.
شوهرم بدجوری گیر داده😫میگه رفیق صمیمی هامونم ازدواج کنن باههم خیلی عالی میشه و فلان. من نمیدونم چ ا ...

خودت چی فکر میکنی؟ 

اصلا به هم میان؟ 

به نظرم مخالفت نکن ولی خودتم واسطه نشو، مثلا شوهرت یه روز که با همین دوستشو بیاره دختره رو ببینه، شاید اصلا خوشش نیومد

فرقی نمی کند آغازِ هفته باشد یا پایانش …صبح باشد یا شب … بذرِ امید ؛نه وقت می شناسد ،نه موقعیت …هر وقت بکاری ؛شبیهِ لوبیایِ سحر آمیز ،با اولین طلوعِ آفتابِ خواستن ؛جوانه می زند …و تا آسمانِ موفقیت و توانستن ،اوج می گیرد …هرگز نا امید نباش … !!!نا امیدی ، تیشه ی بی رحمی ست ؛به جانِ ریشه ی شعور و خوشبختی ات …پس تا دیر نشده ،بذرِ جادوییِ امیدت را بکار ،و معجزه هایت را درو کن … !    
شوهرم بدجوری گیر داده😫میگه رفیق صمیمی هامونم ازدواج کنن باههم خیلی عالی میشه و فلان. من نمیدونم چ ا ...

چی شد آخرش باردار بودی یانه

مامانِ یه دختر کوچولو👧عشقِ مامان،قربونش بشمِ مامان