2777
2789
عنوان

دوستم فقط ۲۵ سالش بود ...

| مشاهده متن کامل بحث + 400 بازدید | 24 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همسن دوست توام و الان سرطان دارم يكماهه فهميدم و تحت درمانم خدا به بچه هام رحم كنه😥

ان شالله که زودی خوب میشی عزیزم🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻خدا برای خودت و بچه هات بهترینارو بخواد 

منم همسن دوست توام و الان سرطان دارم يكماهه فهميدم و تحت درمانم خدا به بچه هام رحم كنه😥

سرطان چی؟ 

باز شما الحمدلله قابل درمانه و خوبم بشی انشالله 

زندایی بیچاره من تو عرض یک ماه فهمیدن دو نوع سرطان داره و غیر قابل درمان، دکترا اصلا دست بهش نزدن گفتن میمیره 😔تازه میخواست پسرش و داماد کنه 😢

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
بخاطر بارداری ایست قلبی کرد؟

نه عزیرم‌...هیچ مشکل زمینه ای نداشت یه آمپول اشتباه بهش تزریق شده بود بدنش واکنش نشون دادو بعد بستریش کردند که تحت مراقبت باشه مجبور به زایمان تو ماه ۷ بارداری شد 

ب حق امام رضا شفا پیدا میکنی عزیزم روحیتو نبازیا باشه؟

سرطان اگه زود بفهمی و جراحی کنی شرش کنده میشه...فقط باید قبل متاستاز باشه...ب حق امام رضا برا شما متاستاز نکرده

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤
چه سرطانايي داره؟

کبد و معده

تو همین چند روز گفتن به کلیه هاشم زده و بدنش باد کرده😔

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤