خانم ها امروز دوستم بعد از کلی وقت بیماری ایست قلبی کرد ...بچش هنوز ۶ ماهش نشده بود چقدر دوست داشت مادر بشه ...زایمان سختی داشت دختر نازش ۷ ماه بدنیا اومد بعد از اون خودش بیهوش شد و یه دوره خیلی سختی رو گذروند آخرین بار که دیدمش خیلی از بین رفته بود مثل یه دختر بچه ۷ ساله شده بود ....برای شادی روحش لطفا اگر میتونید براش فاتحه یا یه صلوات بفرستید ...یه دنیا ممنون 🙏🏻🙏🏻
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم همسن دوست توام و الان سرطان دارم يكماهه فهميدم و تحت درمانم خدا به بچه هام رحم كنه😥
سرطان چی؟
باز شما الحمدلله قابل درمانه و خوبم بشی انشالله
زندایی بیچاره من تو عرض یک ماه فهمیدن دو نوع سرطان داره و غیر قابل درمان، دکترا اصلا دست بهش نزدن گفتن میمیره 😔تازه میخواست پسرش و داماد کنه 😢
عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
نه عزیرم...هیچ مشکل زمینه ای نداشت یه آمپول اشتباه بهش تزریق شده بود بدنش واکنش نشون دادو بعد بستریش کردند که تحت مراقبت باشه مجبور به زایمان تو ماه ۷ بارداری شد
تو همین چند روز گفتن به کلیه هاشم زده و بدنش باد کرده😔
عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤