2777
2789
عنوان

هفته نهم بارداری

2278 بازدید | 32 پست

سلام، هفته نهم بارداریم،چهار هفته س حالم خیلی بده، افت فشار دارم، حسی توبدنم نیست، بی حالم، از شیرینیجات متنفرم، دوس دارم ترشی و شوری بخورم اما چون باعث میشه فشارم بیفته نمیخورم، از چایی متنفر شدم به حدی که بوش حالمو بد می کنه، مدام حالت تهوع شدید دارم ولی بالا نمیارم، سوزش معده و سنگینی معده امونمو بریده حتی با وجود اینکه چیز زیادی نمیتونم بخورم.

کیا مثل من بودن؟ تا کی ادامه داره؟ جنسیت بچتون چی بوده

دیگه بارداری همینه بعضی ویار کم بعضی بیشتر 

من الان که۱۷هفته ام هندز معده درد دارم انکار یچیز تو گلوم گیر کرده لامصب

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖

معمولا پسره ۲۰ درصد فقط دختر میشن

معتقد به تناسخ💫....تو تاپیکای تناسخ تگم کنین....کاربری یازدهم🤯....تاریخ ۶/۳/۱۴۰۲ بیبی چکم مثبت شد برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍❤۲۶/۳/۱۴۰۲ صدای قلبشو شنیدم😘😘😘😘😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیشتر اونایی که پسر دارن یا لکه بینی تجربه کردن یا سردرد دارن یا پوستشون خیلی خشک میشه 

من فقط لبم خشکه، وگرنه لکه بینی و اینا نداشتم، البته دکتر همون اول شیاف پروژسترون برام نوشت

من فقط لبم خشکه، وگرنه لکه بینی و اینا نداشتم، البته دکتر همون اول شیاف پروژسترون برام نوشت

من هرسه تاشم داشتم

سردرد سر پسر خیلیا دارن من سردخترم نداشتم

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖

اصلا از روی علائم نمیشه جنسیت گفت اخه اصلااا بهم ربطی ندارن ب ویارخودت بستگی داره ک بدنت چطور باشه منم مث شما بودم و بچم دختره تا ۱۸ هفته صبر کن تا بهت بگن جنسیتش چیه ب این چیزام توجه نکن