2777
2789
عنوان

پیامهای همسر موقت وچاره جویی مشکلم

24983 بازدید | 323 پست

اول بگم دوست این کاربری هستم چون مشکلم مهم بود خاستم باهام همفکری کنید ویه راه حل بزارید جلو پام. خودم چندروزه میخام یه اکانت بسازم ولی نینی سایت خطامیده. خودم رو معرفی کنم 38سالمه سه تا فرزند دارم که بزرگیم 12سالشه وده ساله وپنج ساله دوبارتاحالا ازدواج کردم اولین ازدواجم وقتی 17سالم بود که به یکسال نکشید چون 11سال ازم بزرگتربود وشکاک وبداخلاق ودست بزن داشت جداشدم دومین ازدواجم  وقتی 22ساله بودم  که ازدواج دومم هم حدود دوسال پیش برج پنج 1400همسرم فوت کرد. بعدازاینکه سالکرد همسرم رو دادیم یکماه بعدش نوه عمه ام بهم پیام دادو ازاینکه دوستم داره وگفت که میخادباهاش باشم ومنم قبول نکردم چون یازده سال ازمن کوچکتره ولی میشناختمش که پسرخوبیه وخودمم ازش خوشم میومدولی ازاینکه ازم کوچکتربود خجالت میکشیدم بهش فکرکنم ولی اینقدراصرارکرد که ودلیل اورد که قبول کردم همسرموقتش بشم

گروه نارنجی....وزن اولیه۷۴ وزن الان ۷۴ وزن هدف ۵۶ ...گروه تاپیک لاغری بامدادخمار...تاریخ شروع ۹۸/۹/۱۶.خدایاباتوکل به خودت زودتربه وزن هدفم برسم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان هشت ماهه همسر موقتشم ولی هرهشت ماه ازاول باهام مشکل داشت همیشه میگه حیف که دوستت دارم حیف که دلم گیره وگرنه میرفتم مشکلشم فقط اینه که میگه من میام خونه طوری نشون نمیدی منومیخای ذوق نداری انگار به زورباهام س ک س داری حس میکنم س ک س رو وظیفه میدونی وبخاطر خودم نیست باهام میخابی حالا پیامهاش رو میفرستم ببینید حرف حسابش چیه؟؟

گروه نارنجی....وزن اولیه۷۴ وزن الان ۷۴ وزن هدف ۵۶ ...گروه تاپیک لاغری بامدادخمار...تاریخ شروع ۹۸/۹/۱۶.خدایاباتوکل به خودت زودتربه وزن هدفم برسم
یعنی تو ۲۴سالت بود و پسره ۱۳سال  برگام ریخت

اينو از كجا اوردي   

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.