2777
2789
عنوان

پیامهای همسر موقت وچاره جویی مشکلم

| مشاهده متن کامل بحث + 25004 بازدید | 323 پست
یعنی تو ۲۴سالت بود و پسره ۱۳سال  برگام ریخت

ممنمن الان 38سالمه وهمسرم 27

گروه نارنجی....وزن اولیه۷۴ وزن الان ۷۴ وزن هدف ۵۶ ...گروه تاپیک لاغری بامدادخمار...تاریخ شروع ۹۸/۹/۱۶.خدایاباتوکل به خودت زودتربه وزن هدفم برسم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان هشت ماهه همسر موقتشم ولی هرهشت ماه ازاول باهام مشکل داشت همیشه میگه حیف که دوستت دارم حیف که دل ...

خب اون خیلی بچست روحیاتش با شما فرق داره

شما سردی و گرمی چشیده ای اون نیست

رابطتو باهاش تموم کن ماشاالله سه تا بچه داری درسته دوسش داری ولی همیشه دوسداشتن چاره نیست

بذار اسکرین فقط لینک بذار عکس بازنمیشه

پپیپیامهاش رو کپی میکنم که دیشب داده

گروه نارنجی....وزن اولیه۷۴ وزن الان ۷۴ وزن هدف ۵۶ ...گروه تاپیک لاغری بامدادخمار...تاریخ شروع ۹۸/۹/۱۶.خدایاباتوکل به خودت زودتربه وزن هدفم برسم
الان هشت ماهه همسر موقتشم ولی هرهشت ماه ازاول باهام مشکل داشت همیشه میگه حیف که دوستت دارم حیف که دل ...

اينا مهم نيست 

خودت چي ميگي

نظر خودت چيه ما ك نميشناسيم غزيبه ايم

اخر اين رابطه چي ميخاد بشه؟

جلو بچه هات مياد خونه تون؟

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.