2777
2789
عنوان

لیزر صورت+هومون

278 بازدید | 42 پست

سلام خانما لطفا راهنمایی کنید 

موهای صورتم پرزی بود ولی ازدواج ک کردم کم کم ضخیم و سیاه شدن قبل از اینکه سیاه و زیاد بشن  چند باری ژیلت کشیدم عجله داشتم عواقبش را نمیدونستم 

حالا رفتم لیزر کنم دکتر  مشاور اون مرکز گفتش برو دکتر زنان برات سونو تخمدان بنویسه اگه اشتباه نکنم همینو گفته 

کسی میتونه راهنمایی کنه ممنون میشم این موی هورمونی چطوریه  سونو کسی رفته. 

ایا لیزرش جواب گرفته 

اصلا نمیدونم هورمونی موهام یا نه

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم

اگه هورمونی باشه باید درمان بشه .. الان موی صورتت ضخیمه ؟ ربطی به ژیلت نداره آخه یبار بند بندازی دوباره مث اولش میشه

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه هورمونی باشه باید درمان بشه .. الان موی صورتت ضخیمه ؟ ربطی به ژیلت نداره آخه یبار بند بندازی دوب ...

نمیدونم اخه بعد از ازدواجم همزمان ژیلتم کشیدم گفتم شاید مال اونه. 

اره ضخیم و دارم نابود میشم هر روشی بگی استفاده کردم برا موهام ولی انقدر بد و ضخیم شدن که زیر پوستی شدن

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم

هورمونی هست عزیزم بر اثر کیست تخمدان به وجود میاد     توی سونو تخمدان مشخص میشه که شما کیست داری یا نه    تنبلی تخمدانم بهش میگن    من چند ساله تنبلی تخمدان و موی زیر چانه دارم     لیزرم زیاد میرم ولی هنوز کامل نریخته

هورمونی هست عزیزم بر اثر کیست تخمدان به وجود میاد     توی سونو تخمدان مشخص میشه که شما کیس ...

من بارداری اخرم یه کیست دیده شده که 

منم مشکل هورمونی دارم خیلی زیاد و صورتم پربود از موهای ضخیم وسیاه ، رفتم دکتر زنان ازمایش دادم و برام قرص نوشتن که متعادل بشه بعداز اتمام قرص ها لیزر رو شروع کردم(هشت جلسه با دستگاه کندلا) و الان دوسال میگذره  خداروشکر راحت راحت بودم الان دوماهی هست دوبارع هورمونام بهم ریختع و عادت ماهانه هم نشدم همین دوباره باعث شده چندتایی ازموهای صورتم صخیم بشن اما مثل قبل نه

درکل خوبه و هرشش ماه بعداز تمام شدن لیزر باید بری که برنگرده من اینکارو نکردم و من یکم تپلم که اینم تاثیرداره برامن نباید تپل بشم اما خب...

هورمونی هست عزیزم بر اثر کیست تخمدان به وجود میاد     توی سونو تخمدان مشخص میشه که شما کیس ...

شش ماهه زایمان کردم دیگه  گفتم برم دنبال کارای لیزر صورتم. 

ولی اخرین بار یه کیست داشتم 

منم دارم هم چونه هم زیرگلو برامن ارثیه  لیزررفتم بدترشدن

مگه ارثی باشه قابل درمان نیست؟؟؟