2777
2789
عنوان

لیزر صورت+هومون

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 42 پست
نه فقط بچه دار نشدن نیست تاخیر در پریودی . موهای زائد .... علایم زیاده سونو دادین .نگفتن پلی کیستیک ...

تاخیر پریود دارم 

سونو هنوز ندادم.

میخوام برم زنان بنویسه

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
عه پس خداروشکر  من خودم پرمویی دارم موی مشکی و ضخیم گفتم برم بدتر نشه

منم مث شما چنین فکرهایی میکردم وااای کع چقدر سختع برای مهمانی برای مسافرت عذاب میکشیدم مخصوصا موهای ضخیم صورتم تاروی لپ و گردنم رفته بود 

الان دوساله راحت راحتم درمیاد ولی خیلی نازک ضخیم نیست که موقع دراومدن دون دون سیاه بشه و اگر نگیرمم زیاد ضایع نیست

اول ازهمه حتما دکتر برو ببین مشکل از چیه اول برطرف کن بعد برو لیزر که نتیجه بگیری و برای لیزر هم ی دکتر که کارش خوبه و دستگاهشم خوب باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فدات بله دکتر زنان دیگ ازمایش مینویسه ببینه مشکل از کجاست برای من گفت یک لاغرکن دو برنامه غذایی منا ...

من وزنم ۶۵هست صورتمم تپل نیست.میرم. انشالله ممنون ،😘💗

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
تاخیر پریود دارم  سونو هنوز ندادم. میخوام برم زنان بنویسه

نیازی نیست دکتر زنان بری سونو خودشون بدون نسخه هم انجام میدن بگو سونو  برسی تخمدان و رحم انجام بدن  

🍼یک عدد نی نی تپل مپل خوجل تو دلمه   خداجونم شکرت 😘
منم مث شما چنین فکرهایی میکردم وااای کع چقدر سختع برای مهمانی برای مسافرت عذاب میکشیدم مخصوصا موهای ...

وای اره 

من ازمایش دادم تقریبا نرمال بود دکتر یه سری دارو ها داد

اسم دستگاهت چی بود

تیکر بارداری نیست
منم مث شما چنین فکرهایی میکردم وااای کع چقدر سختع برای مهمانی برای مسافرت عذاب میکشیدم مخصوصا موهای ...

من متنفرم دعوت بشم جایی یا مسافرت برم. اشکم در میاد 😔

اصلاح میکنم بعدش با موکن باید درشون بیارم. گاهی با سوزن زیر پوستی سیاهارو در بیارم اخرشم پیداست و با غم و غصه میرم مهمونی

نیازی نیست دکتر زنان بری سونو خودشون بدون نسخه هم انجام میدن بگو سونو  برسی تخمدان و رحم انجام ...

اها ممنون گلم 

وای اره  من ازمایش دادم تقریبا نرمال بود دکتر یه سری دارو ها داد اسم دستگاهت چی بود

برو راحت کن خودتو منکه از هجده سالگی اذیت بودم و انقدع پشیمونم چرا همون موقع نرفتم و بحرف های الکی کسایی که خودشونم تجربه نکردن گوش دادم و به یک چل کلاغشون اعتماد کردم

کندلا

سن که بالاترمیره موهانازکترمیشن وکمتر خاله های منهم الان که سنشون بالارفته خیلی بهترشدن

خدایی مامانمم خیلی زجر کشید. ولی هنوزم دستش بنده بهشون بیچاره.

منم دوتا بچه دارم گناه دارن بخاطر صورتم خونه نشین شدم

این ی باور غلط بعضی ها بدون فهمیدن علت واقعی میرن لیزر وتاثیر نمیزاره و یکی ازدلایل دیگ نوع دستگاه ...

چه باور غلطی خود اپراتور لیزر میگه روی موهای کرکی جواب نمیده موهای صورتم کرکیه معمولا مثلا رو صورت مامانم کامل جواب داد ولی موی صورت من مشخص نیست جواب نمیده ... لیزر روی موهای مشکی که ضخیم باشن اثر می‌ذاره 

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

چه باور غلطی خود اپراتور لیزر میگه روی موهای کرکی جواب نمیده موهای صورتم کرکیه معمولا مثلا رو صورت م ...

گلم منم منظورم موهای ضخیم بود اون کاربر گفتن موهای صورت ضخیم گفتن اگه لیزرکنه بدترمیشه

بله بنده هم میدونم روی موهای کرکی و نازک کلا جواب نمیده

چقد خوب میشه اول درست بخونیم بعد نظرمون رو بگیم