2777
2789
عنوان

لیزر صورت+هومون

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 42 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تنبلی تخمدان داری ؟ 

تنبلی تخمدان علائمش چیه؟؟

بچه دار نشدن؟

من دوتا بچه دارم

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
میگن برا صورت نباید رفت لیزر بدتر میشه

این ی باور غلط بعضی ها بدون فهمیدن علت واقعی

میرن لیزر وتاثیر نمیزاره و یکی ازدلایل دیگ نوع دستگاه و کاربلدی طرف هم هست

والا من و اجیم رفتیم الان خیلی خیلی راضیم

من خودم برا پرموییم قرص داده ببینم چی میشه

منم صورتم پربود تا الان ۶ جلسه لیزر رفتم خیلی موها از بین رفته ولی کامل نه     بازم باید برم    داروها این موهایی که الان داری و از بین نمیبره   فقط ممکنه از بیشتر شدنش جلوگیری کنه   حتما لیزر برو

منم مشکل هورمونی دارم خیلی زیاد و صورتم پربود از موهای ضخیم وسیاه ، رفتم دکتر زنان ازمایش دادم و برا ...

ممنون عزیز دلم از راهنماییت 

یعنی منم برم دکتر زنان ؟؟

راستی من ازمایش زیاد میدادم تو بارداریم شش ماه پیش یعنی اگه چیزی بود تو ازمایشام نشون نمیداد؟؟؟

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
این ی باور غلط بعضی ها بدون فهمیدن علت واقعی میرن لیزر وتاثیر نمیزاره و یکی ازدلایل دیگ نوع دستگاه ...

عه پس خداروشکر 

من خودم پرمویی دارم موی مشکی و ضخیم گفتم برم بدتر نشه

تیکر بارداری نیست
تنبلی تخمدان علائمش چیه؟؟ بچه دار نشدن؟ من دوتا بچه دارم

نه فقط بچه دار نشدن نیست تاخیر در پریودی . موهای زائد .... علایم زیاده سونو دادین .نگفتن پلی کیستیک هستین؟

🍼یک عدد نی نی تپل مپل خوجل تو دلمه   خداجونم شکرت 😘
منم صورتم پربود تا الان ۶ جلسه لیزر رفتم خیلی موها از بین رفته ولی کامل نه     بازم باید ب ...

اره خب از بین نمیبره ک میخوام دوره درمانم تموم شه بعد برم لیزر

تیکر بارداری نیست
من خودم برا پرموییم قرص داده ببینم چی میشه

انشالله نتیجه بگیری گلم.

دکتر زنان رفتی؟؟؟

ممنون عزیز دلم از راهنماییت  یعنی منم برم دکتر زنان ؟؟ راستی من ازمایش زیاد میدادم تو بارداری ...

فدات بله دکتر زنان دیگ ازمایش مینویسه ببینه مشکل از کجاست

برای من گفت یک لاغرکن دو برنامه غذایی مناسب یسری چیزارو نباید بخورم(که رعایت نکردم) فقط داروهایی نوشت مصرف کردم

من که نشد ببین خاله ومامانت ندارن؟

مامانم داشت ولی الان دیگه کم. شدن در حدی که صورتش سفید شد دیگهمثل گذشته جاشون سیاه نیست 

اینم بگم مرغ و این چیزا ک میگن هورمونی نخورد ترک کرد