2777
2789
عنوان

سلام خانوما بیاید همگی👩‍💼

113 بازدید | 19 پست

ازتون راهنمایی میخواستم میتونین کمکم کنید؟

من خیلی زود ب حرفا و حرکات واکنش نشون میدم حس میکنم اگ جواب طرف مقابل رو ندم در حق خودم ظلم میکنم و میمونه توی دلم حتی ب کوچک ترین چیزا هم واکنش نشون میدم و سریع اعصابم بهم میریزه و صبح ها هم با استرس بیدار میشم میشه کمکم کنید ممنونم ازتون 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب باید چکار کرد باید راهی براش باشه اینجوری بخوایم ادامه بدیم ادما ازمون فرار میکنن 

آدما غلط میکننن حرف بیخود بزنن من فقط نسبت ب حرف بیخود حساسم اگر درموردم ناحقی حرفی زده باشه جواب میدم نمیزارم تو دل خودم بمونه ی سری وقتا هم ک میبینم لازمه سکوت میکنم ک طرف بیشتر بسوزه😂

چقد سخت . یه مرت روی خودتون کار کنین ببینین چیا بیشتر عصبی تون میکنه چی بیشتر بهتون استرس میده اونارو روی کاغذ بنویسین بعد پاره کنین بریزین دور بروی ارامش فکر و ذهن عالیه. ده روز پشت سرهم تکرار کنین . روی آینه هرچی ک خوشحالتون میکنه بنویسین صب ب صب ک میرید خودتونو ببینین چشمتون میفته و حال دلتون خوب میشه

اولین غصه من اخرین نگاه تو بود بابایی😭🖤

آدما غلط میکننن حرف بیخود بزنن من فقط نسبت ب حرف بیخود حساسم اگر درموردم ناحقی حرفی زده باشه جواب می ...

من چکار با غلط کردن و نکردن مردم دارم رفتار اشتباه باید اصلاح بشه اینجوری ادم خودش در ارامشه

چقد سخت . یه مرت روی خودتون کار کنین ببینین چیا بیشتر عصبی تون میکنه چی بیشتر بهتون استرس میده اونار ...

مرسی عزیزم واقعان حرفات کمکم میکنه هرچی در این مورد اطلاعات داری بهم بگو استفاده بکنم ممنونم

مرسی عزیزم واقعان حرفات کمکم میکنه هرچی در این مورد اطلاعات داری بهم بگو استفاده بکنم ممنونم

هرکسی ک فکر میکنین بیشتر رو اعصابتونه چن وقتی کلا بذارین تو لیست سیاه ذهنتون . چمیدونم همسایه دوست فامیل همسر . یه مدت کلا نادید بگیرین حرفا و منطقای بی اساس و حرفای بی ارزششونو .‌ سریع اون موقعیتو ترک کنین . اگر تو یه جمعی حرفی شد و میخاسین جواب دندون شکن بدین فقط با یه لبخند کوتاه جمع رو ترک کنین مثلا برین اشپزخونه اب بخورین یا برین دسشویی . تا روتون فشار نیاد

مثلا همسرتون از غذا ایراد میگیرن ک چرا شوره 

جبهه نگیرین ک همینم از سرت زیاده یا من با این همه درگیری و مشغله ی بار غذام شور شد و کلی بحث 

همون لحظه مغز واکنش شدید نشون میده ک زود ی جوابی بده تا ته دلت ارضا بشه .

ففط اروم ی عذرخاهی کوچیک کنین و بگین چیزی نشده یکم آب بخور شوری غذارو میبره . بجاش دفه بعدی همونجور ک دوس داری درست میکنم

مثلا همسرتون از غذا ایراد میگیرن ک چرا شوره  جبهه نگیرین ک همینم از سرت زیاده یا من با این همه ...

عزیزم من همسر ندارم من ۲۰ سالمه دانشجو هم هستم ولی خب هس میکنم این عصبانیت روی جسمم اثر میزاره حالمو بد کرده بعضی قسمت های بدم میگیره درد میشه بر اساس سنی ک دارم راهنماییم کنید ۲۰ سالمه 

مثلا همسرتون از غذا ایراد میگیرن ک چرا شوره  جبهه نگیرین ک همینم از سرت زیاده یا من با این همه ...

دقیقان ذهن من اینجوریه نمیتونم با اطرافیانم ارتباط خوبی داشته باشم اونایی ک باهاشون زندگی میکنم خیلی مهربونم باهوشم زیاد و پشتکار دارم تا چیزی رو یادنگیرم ول نمیکنم ولی زود گارد میگیرم