2777
2789
عنوان

مهمونی خوانواده شوهر و حرف شوهرخواهرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 925 بازدید | 47 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از هر چی خانواده شوهر و پدر شوهر و مادر شوهر و خواهر شوهر و برادر شوهره حاااااالم به هم میخوره  ...

عه عه عه 

بده عیبه نگو🙄😂

ولی من دوسشون دارم خیلی

دلمم براشون تنگ میشه

تصمیم گرفتم جمعه هم دعوت شون کنم

عزیزم شوهر خواهرشوهرتون گفته به خانواده شوهرتون که ارتباطی نداره ، اونا که چیزی بهتون نگفتن ، مثلا مادر و پدر و خواهر شوهر 

شما هر جور صلاح می دونی براشون تدارک ببین 

اما از باب تجربه بهتون بگم برای هر کسی  فقط دفعه اول که میان منزلتون طبق سلیقه خودتون تدارک ببینین (از باب مفصل بودن ) برای دفعات بعد همونجور که اونا تدارک می بینن تدارک ببینین .

کاربر سال ۹۰ هستم ، گفتن اکانت اولت تار عنکبوت بسته قابل بازیابی نیست🤷‍♂️
دیدی میگن دخترم شوهرش براش کلی خرج میکنه و مهمانی میده ال و بل ولی بیچاره پسرم گیر یه دختره افتاده ...

بوده تا بوده قانون همین بوده هیچ وقت هیچ مادرشوهر و پدرشوهری اونجوری ک دوس دارن با دختر خودشون رفتار شه با عروش خودشون رفتار نمیکنن.... اگر دخترشون مسافرت بره خوشحالن اما وای اگر پسره عروسه رو ببره میشه قیامت..... یا هزار تا چیز دیگه. من مادرشوهرم ۸ سال همسرم کارمند دولت بود موقع ک اومد خاستگاری من ۱ میلیونم پس انداز نداشت. همش خرج خودشون کرده بود چون پدر ندارن. ب من ک رسید گفت ی کم قناعت کن پسرم تو مجردی خیلی حراج بوده نتونسته زندگی جمع کنه.... درصورتی ک همسر من تو مجردی جا و مکانش و خوراکش سر کار رایگان بوده. اهل تیپو مدم نبوده ی شلوارو ۳ سال میپوشیده... اما برا خانوادش عید میشه ربع سکه میخره. ب قول خودش سال ۹۲ برا خاهرش ساعت دیواری خریده ۱۵۰ تومن. ینی پول ۲.۳گرم طلا ادن موقع. اما بمن ک رسید گفتن براش نمیخاد طلا بخری  نخریدن ک هیچ هز چی هم از توخونه بابام داشتم دستم میکردم چشماشون رو طلاها بود. قشنگ منوجه نگاهاشون میشدم میترسیدن پسرشون خریده باشه... 

برای کسانی که دوستشان داری نوری باش🌱
ما رو که خالی دعوت نمیکنه،مهمون داسته باشن میگن اگه هم خالی بگه یه مرغ میذاره بعد میگن اگه گشنتونه ...

چقدر زشت.... کار خواهرشوهزت زشته ک ارزش اقوام شوهرش بیشتر از داداششه.... 

عه عه عه  بده عیبه نگو🙄😂 ولی من دوسشون دارم خیلی دلمم براشون تنگ میشه تصمیم گرفتم جمعه هم ...

شاید مال شما ااااااادمن

مال من که دست هر چی نفهمه رو از پشت بستن 

خریتشون اینقدر زیاده که حتی با پسرای خودشونم افتادن رو لج و لجبازی 

زن گنده سر پیری و معرکه گیری

اه اه جون تو  دوباره یادم افتادن و حالم بد شد

مردشورشونو ببرن

ما رو که خالی دعوت نمیکنه،مهمون داسته باشن میگن اگه هم خالی بگه یه مرغ میذاره بعد میگن اگه گشنتونه ...

شاسد شوهر خواهر شوهرت گفته انقدر تجملاتی نباشین ک من براتون این کارارو نمیکنم🤣🤣🤣🤣🤣