2777
2789
عنوان

مهمونی خوانواده شوهر و حرف شوهرخواهرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 925 بازدید | 47 پست

اون با اون حرفش ثابت کرده لیاقت پذیرایی خوب از سمت شمارو نداره براش خیلی ساده سفره بچین بعد بهش بگو خودت گفتی اینطوری راحتیم و اسراف نمیشه 

چهل سال بعدجلوی آینه موهایم را شانه کنم..👵روسری آبی ام را بپوشم وآرام آرام بروم توی آشپزخانه..نگاهت کنم و بگویم :دیدی گفتم میان ..لبخند بزنی☺بگویی : چقدر قشنگ شدی😍یاد وقت هایی بیفتم که جوان بودم.👩ناراحت شوم که پیر شده ام 👵..زشت شده ام ..و تو باز بگویی با موهای سفید بیشتر دوستت دارم👵و من مثل هفده  سالگی هایم ذوق کنم😍سر بزنم به قیمه ای که برای بچه هایمان پخته ام ..🍲بعد تو از نوه ی آخرمان بگویی.بگویی این فسقلی عجیب شبیه تو شده..من برایت چای بریزم.☕بچه هایمان بیایند.مدام بگویم :قند نخور آقا.چایی داغ نخور .. بذار سرد شه..تو لبخند بزنی☺من مثل چهل سال پیش شوم و جلوی بچه هایمان سرم را روی شانه ات بگذارم ..💑نوه هایمان را بغل کنیم .👶دخترهایمان سالاد درست کنند و غذا بیاورند ..پسرها سفره بیاورند و بشقاب بچینند..پسر اولمان بگوید :هیچی دستپخت تو نمی شه مامان..عروسمان خودش را برایش لوس کند و بگوید:پس دستپخت من چی ؟!پسرمان نازش را بکشد😍ما از حال خوششان ذوق کنیم ..زیر گوشت بگویم : مرد زندگی بودن را از خودت یاد گرفته.❤باز هم نگاه های مهربانت.👀و باز هم درد زانوهایم یادم برود ..بچه ها بروند خانه هایشان ..ومن از خوشحالی ده بار بمیرم که چهل سال است تو را دارم❤عاشق شادمهرم ب امید روزی ک برم کنسرتش 😍🥰فندوق جانم به زندگیمون خوش اومدی ۱۴۰۲/۱/۱۹ فهمیدم باردارم 😍 دخترم ،دلوینم منو بابات عاشقتیم❤️دخترم 1402/9/2 بدنیا اومد و اونروز برام قشنگترین روز عمرم شد 
قراره من اینا رو شام دعوت کنم نمیدونم سفره ساده بندازم یا سنگ تموم بذارم جام بره توی آسمون ها😂

من جات بودم اشکنه درست میکردم. نون تلیت میکردم تو قابلمه اش بعد میکشیدم تو بشقابشون با ی پارچ آب و ی خورده سبزی خوردن.

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون با اون حرفش ثابت کرده لیاقت پذیرایی خوب از سمت شمارو نداره براش خیلی ساده سفره بچین بعد بهش بگو ...

خخخ اینم خوبه 

کشک بادمجون بده ساده و راحت 

خدااااای ممنونم برای دادهها و نداده هات😘🥰
من که مثل اون که نمیتونم اون همه غذا بذارم ولی واقعا نمیدونم چه کنم دلم میخواد بگم بابا ماهم بلدیم ...

به نظر من بیخیال ، خودت باش

یه ضرب المثلی که میگه ، پیش خران چه کاه بریزی چه زعفران 

البته ببخشید 

قراره من اینا رو شام دعوت کنم نمیدونم سفره ساده بندازم یا سنگ تموم بذارم جام بره توی آسمون ها😂

هر جور خودت دوس داری اسی. تجملاتی هم خوب نیس حقیقتا. اما اگه خیلی ریخت و پاش کردی و حرفی زدن بگو هنوز ب پای سفره های شما  نمیرسه. 

یسوال شمارو هم ک دعوت میکنه همینجوره؟

برای کسانی که دوستشان داری نوری باش🌱
با اجازت اسی دخترم تشنج کرده برای سلامتیش دعا کنید😭😭😭😭😭😭😭😭

عزیزم انشالله ک چیزی نمیشه صلوات فرستادم 

چهل سال بعدجلوی آینه موهایم را شانه کنم..👵روسری آبی ام را بپوشم وآرام آرام بروم توی آشپزخانه..نگاهت کنم و بگویم :دیدی گفتم میان ..لبخند بزنی☺بگویی : چقدر قشنگ شدی😍یاد وقت هایی بیفتم که جوان بودم.👩ناراحت شوم که پیر شده ام 👵..زشت شده ام ..و تو باز بگویی با موهای سفید بیشتر دوستت دارم👵و من مثل هفده  سالگی هایم ذوق کنم😍سر بزنم به قیمه ای که برای بچه هایمان پخته ام ..🍲بعد تو از نوه ی آخرمان بگویی.بگویی این فسقلی عجیب شبیه تو شده..من برایت چای بریزم.☕بچه هایمان بیایند.مدام بگویم :قند نخور آقا.چایی داغ نخور .. بذار سرد شه..تو لبخند بزنی☺من مثل چهل سال پیش شوم و جلوی بچه هایمان سرم را روی شانه ات بگذارم ..💑نوه هایمان را بغل کنیم .👶دخترهایمان سالاد درست کنند و غذا بیاورند ..پسرها سفره بیاورند و بشقاب بچینند..پسر اولمان بگوید :هیچی دستپخت تو نمی شه مامان..عروسمان خودش را برایش لوس کند و بگوید:پس دستپخت من چی ؟!پسرمان نازش را بکشد😍ما از حال خوششان ذوق کنیم ..زیر گوشت بگویم : مرد زندگی بودن را از خودت یاد گرفته.❤باز هم نگاه های مهربانت.👀و باز هم درد زانوهایم یادم برود ..بچه ها بروند خانه هایشان ..ومن از خوشحالی ده بار بمیرم که چهل سال است تو را دارم❤عاشق شادمهرم ب امید روزی ک برم کنسرتش 😍🥰فندوق جانم به زندگیمون خوش اومدی ۱۴۰۲/۱/۱۹ فهمیدم باردارم 😍 دخترم ،دلوینم منو بابات عاشقتیم❤️دخترم 1402/9/2 بدنیا اومد و اونروز برام قشنگترین روز عمرم شد 

یه چیزی بگم گوش بده

به اندازه درست کن

نه خودت رو هلاک کن نه کم و خیلی ساده

غذا هر چی رسم تونه یکی دو مدل

سالاد یه مدل دسر و ژله هم یکی دو. مدل

یه کیک شکلاتی خوشمزه هم برای بعد از غذا درست کن

بیخودی خودت رو خسته نکن

دیگه مگه معده چقدر جا داره

هر جور خودت دوس داری اسی. تجملاتی هم خوب نیس حقیقتا. اما اگه خیلی ریخت و پاش کردی و حرفی زدن بگو هنو ...

ما رو که خالی دعوت نمیکنه،مهمون داسته باشن میگن

اگه هم خالی بگه یه مرغ میذاره بعد میگن اگه گشنتونه شما بخورین،اینا خودشون ده و نیم یازده میخورن