2777
2789
عنوان

کاش میشد تو زندگی متاهلی آشپزی نکرد 😒

| مشاهده متن کامل بحث + 456 بازدید | 54 پست
من یه وعده هایی دو مدل غذا درست میکنم  مثلا برای خودم و شوهرم قورمه برای دخترم مرغی چیزی  ...

ما ۳تا غذاهم میرسه ،دخترام‌مرغ وگوشت قارچ نمیخورن حتی غذاهایی که بچه های دیگه دوست دارن فقط حبوبات

دلت که زنده باشد.خانه ی دلت آبادمی شود!خانه ی دلت آباد
من کہ ۴ سالہ متاھلم و شوھرم آشپزہ و خودش ناھار از رستوران میارہ منم میخورم 😋 وقتی مھمونای زیاد دار ...

کاش میشد قبل ازدواج یه شوهر اینجوری دانلود میکردم 😐 ۶۰ باررررر بهش پیام دادم چی درست کنم ؟؟؟؟؟ میگه بوس. 

تو منو فراموش کردی یجوری که انگار من ناهار هفته ی پیشت بودم ، یا یکی از همکلاسی های کلاس اولت که باهاش زیاد حرف نمیزدی ، مثل اسم یه شخصیت تو سریالی که چندسال پیش دیدی ، تو منو فراموش کردی خیلی راحت : ))

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شااااااام ؟ من شام درست نمیکنم همین ناهارم لطف میکنم بهشون میدم 😂

😂😂😂😑😑😑اره مادر منم درست نمیکنه جاش به من دستور میدن 

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

من مامانم میگه چی درست کنم از بین اینا نام میبره میگم نمیدونم بعد میگه فلان چیز میگم نه درست نکنی ها ...

ببین به من باشه تنها هم باشم ناهار ساقه طلایی میخورم شامم نون خالی همین جوری ادامه میدمااا اگه شوهرمم نباشه با بچه م همه چی میخوریم همه چییییییی ولی آخه شوهرم مشکله !!!!!!!! 

تو منو فراموش کردی یجوری که انگار من ناهار هفته ی پیشت بودم ، یا یکی از همکلاسی های کلاس اولت که باهاش زیاد حرف نمیزدی ، مثل اسم یه شخصیت تو سریالی که چندسال پیش دیدی ، تو منو فراموش کردی خیلی راحت : ))
من یه وعده هایی دو مدل غذا درست میکنم  مثلا برای خودم و شوهرم قورمه برای دخترم مرغی چیزی  ...

اخی عین مامان من   

البته من دوسم نداشته باشم میخورم میگم درست نکن چیز دیگه ای ولی ته تغاریمون خیلی پرووعه وفکر خودش نمیگه مامان خسته میشه ... 

برنامه واسه اوناییه که تنوع غذایی دارن همشون همه چی میخورن نه منی که یکی تو خونه م بادمجون نمیخوره ی ...

خونه ی مام همینه 

ولی باور کن شاید تو یه وعده دو سه مدل غذا سر سفره ست یه ذره ذره،اینکه تو یه وعده دو جور غذا درست کنم برام خیلی راحت‌تر ازفکر کردنه 

البته یه غذایی مثل ماکارونی رو همه دوست دارن بجز خودم دیگه کوتاه میام خودمم یکم نوک میزنم که بگذره فقط 

کاش میشد وقتی از خواب بیدار میشی بدون فکر کردن به آشپزی و بدو بدو کردن اول بری با خیال راحت دوش بگیر ...

گلم من از بندگان برگزیدہ خدام 🤗 

صبح بیدار میشم ورزش میکنم دوش میگیرم و بعدش یہ قھوہ میخورم ۔

دیگہ فیلم میبینم و تو سایت میگردم ۔ عصر ھمسرم با غذا میاد و من میخورم 😋 تازہ شام ھم نمیذارہ زیاد درست کنم میگہ خستہ میشی بیا بشین 😁

مجردی فرق داره یه روز اصلا حال اشپزی نداشته باشی با نون پنیر میتونی خودت سر کنی ولی شوهر وبچه نون پن ...

دقیقا بخدا من الان میتونم خودم رو با چای و بسکوت سیر کنم ولی آیا اونا میخورن ؟ اصلا بخورن هم من عذاب وجدان میگیرم 😐

ببین به من باشه تنها هم باشم ناهار ساقه طلایی میخورم شامم نون خالی همین جوری ادامه میدمااا اگه شوهرم ...

طفلی بابای من   اصلا بهونه نمیگیره هیچوقت 

چخوبه بچه ها اذیتت نمیکنن همچی میخورن 

گلم من از بندگان برگزیدہ خدام 🤗  صبح بیدار میشم ورزش میکنم دوش میگیرم و بعدش یہ قھوہ میخورم ۔ ...

من الان اصلا حسودیم نشده اصلا 😐😐😐😐😐😐😂😂😂

دقیقا بخدا من الان میتونم خودم رو با چای و بسکوت سیر کنم ولی آیا اونا میخورن ؟ اصلا بخورن هم من عذاب ...

شوهر من فقط غذای برنجی رو غذا میدونه منم خستم به خدا سرماخوردم روپام بند نیستم باید فکر شام باشم بیشتر مریض میشم

فقط لبخند بزن 🫶🏻