خسته شدم اصلا از ساعت ۱۲ تا الان فقط داشتم فکر میکردم که چی درست کنم !!!!! آخرش دیگه رفتم سر یخچال چشمم به تخم مرغها و سیب زمینیا افتاد یاد کوکو افتادم سیب زمینی گذاشتم آبپز شه 😐خستم خستههههه
بدتر از غذا درست کردن فکر کردن به اینه که چی درست کنیه.. عهههههه این چه زندگیه آخه 😒
تو منو فراموش کردی یجوری که انگار من ناهار هفته ی پیشت بودم ، یا یکی از همکلاسی های کلاس اولت که باهاش زیاد حرف نمیزدی ، مثل اسم یه شخصیت تو سریالی که چندسال پیش دیدی ، تو منو فراموش کردی خیلی راحت : ))
تو منو فراموش کردی یجوری که انگار من ناهار هفته ی پیشت بودم ، یا یکی از همکلاسی های کلاس اولت که باهاش زیاد حرف نمیزدی ، مثل اسم یه شخصیت تو سریالی که چندسال پیش دیدی ، تو منو فراموش کردی خیلی راحت : ))
من مامانم میگه چی درست کنم از بین اینا نام میبره میگم نمیدونم بعد میگه فلان چیز میگم نه درست نکنی ها ...
ببین به من باشه تنها هم باشم ناهار ساقه طلایی میخورم شامم نون خالی همین جوری ادامه میدمااا اگه شوهرمم نباشه با بچه م همه چی میخوریم همه چییییییی ولی آخه شوهرم مشکله !!!!!!!!
مجردی فرق داره یه روز اصلا حال اشپزی نداشته باشی با نون پنیر میتونی خودت سر کنی ولی شوهر وبچه نون پن ...
دقیقا بخدا من الان میتونم خودم رو با چای و بسکوت سیر کنم ولی آیا اونا میخورن ؟ اصلا بخورن هم من عذاب وجدان میگیرم 😐
گلم من از بندگان برگزیدہ خدام 🤗 صبح بیدار میشم ورزش میکنم دوش میگیرم و بعدش یہ قھوہ میخورم ۔ ...
من الان اصلا حسودیم نشده اصلا 😐😐😐😐😐😐😂😂😂