خسته شدم اصلا از ساعت ۱۲ تا الان فقط داشتم فکر میکردم که چی درست کنم !!!!! آخرش دیگه رفتم سر یخچال چشمم به تخم مرغها و سیب زمینیا افتاد یاد کوکو افتادم سیب زمینی گذاشتم آبپز شه 😐خستم خستههههه
بدتر از غذا درست کردن فکر کردن به اینه که چی درست کنیه.. عهههههه این چه زندگیه آخه 😒
تو منو فراموش کردی یجوری که انگار من ناهار هفته ی پیشت بودم ، یا یکی از همکلاسی های کلاس اولت که باهاش زیاد حرف نمیزدی ، مثل اسم یه شخصیت تو سریالی که چندسال پیش دیدی ، تو منو فراموش کردی خیلی راحت : ))
خدایا،قسمت وحکمتت رو بذار برای اونایی که میفهمن.. برای منِ نفهم معجزه کن🌱 مرسی ..بوث بعت☹♥️ خدا یااا شکرت تا ته دنیا شکرت💜💜 شکرت بخاطر معجزه قشنگت❤❤ خودت برام حفظش کن😍🥰 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن🌺
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من انقد بدم میاد از اشپزی در شرف ازدواجم هی تودلم میگم خونه بابام بمونم راحت بگیرم بخوابم غذام که همیشه اماده اس خدا مامانم رو حفظ کنه واقعا خیلی درگیرم
برنامه واسه اوناییه که تنوع غذایی دارن همشون همه چی میخورن نه منی که یکی تو خونه م بادمجون نمیخوره یکی کلم نمیخوره یکی عدس نمیخوره یکی گوشت نمیخوره
تو منو فراموش کردی یجوری که انگار من ناهار هفته ی پیشت بودم ، یا یکی از همکلاسی های کلاس اولت که باهاش زیاد حرف نمیزدی ، مثل اسم یه شخصیت تو سریالی که چندسال پیش دیدی ، تو منو فراموش کردی خیلی راحت : ))
شب شام زساد درست کن مث برنج و قیمه فردا ظهر بذار گرم شه به کارات برس😎
شااااااام ؟ من شام درست نمیکنم همین ناهارم لطف میکنم بهشون میدم 😂
این مشکل خاصی نیس غذاها رو ب چند دسته تقسیم کن: غذاهای نونی غذاهای فست فودی غذاهای برنجی یا
غذاهای با گوشت مرغ
غذاهای با گوشت گوسفند
غذاهای بدون گوشت
بعد جلوشون اسم هرچی بلدی بنویس و باتوجه ب مواد خونتون درست کن
بزرگوار خواهش میکنم لایک نکن. لطفا وقتی به کسی تو نی نی سایت راهکار میدید برای زندگیش، حواستون ، ب کلمه کلمه جمله هاتون باشه چون توشه میشه برای اخرتتون. زبان ۵ سانت گوشته ولی هفتاد گناه رو یک تنه میتونه انجام بده پس حواستون ب زبونتون باشه