2777
2789
عنوان

کاش میشد تو زندگی متاهلی آشپزی نکرد 😒

| مشاهده متن کامل بحث + 456 بازدید | 54 پست

منم مقزم پریود میشه از بس فکر ناهار وشامم😐

شوهرم ب کنار خودم میلم نمیکشه😂💔

خدایا،قسمت وحکمتت رو بذار برای اونایی که میفهمن.. برای منِ نفهم معجزه کن🌱 مرسی ..بوث بعت☹♥️ خدا یااا شکرت تا ته دنیا شکرت💜💜 شکرت بخاطر معجزه قشنگت❤❤ خودت برام حفظش کن😍🥰 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن🌺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برنامه غذایی بنویس 

برنامه واسه اوناییه که تنوع غذایی دارن همشون همه چی میخورن نه منی که یکی تو خونه م بادمجون نمیخوره یکی کلم نمیخوره یکی عدس نمیخوره یکی گوشت نمیخوره 

تو منو فراموش کردی یجوری که انگار من ناهار هفته ی پیشت بودم ، یا یکی از همکلاسی های کلاس اولت که باهاش زیاد حرف نمیزدی ، مثل اسم یه شخصیت تو سریالی که چندسال پیش دیدی ، تو منو فراموش کردی خیلی راحت : ))
کاش میشد وقتی از خواب بیدار میشی بدون فکر کردن به آشپزی و بدو بدو کردن اول بری با خیال راحت دوش بگیر ...

شب شام زساد درست کن مث برنج و قیمه 

فردا ظهر بذار گرم شه به کارات برس😎

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

انقدربچه هابد غذا شدن لیست هیچ تاثیری نداره

من یه وعده هایی دو مدل غذا درست میکنم 

مثلا برای خودم و شوهرم قورمه برای دخترم مرغی چیزی 

قبلا خیلی خوب غذا می‌خورد یه مدته گوشت نمیخوره قورمه سبزی نمیخوره لوبیا پلو و ....

برنامه واسه اوناییه که تنوع غذایی دارن همشون همه چی میخورن نه منی که یکی تو خونه م بادمجون نمیخوره ی ...

😂😂😂یا خونمون افتادمممممم 

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

کاش میشد وقتی از خواب بیدار میشی بدون فکر کردن به آشپزی و بدو بدو کردن اول بری با خیال راحت دوش بگیر ...

نآهار درست کردن برا منم سخته،  از شب قبل شام زیاد درست کن بمونه

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
شب شام زساد درست کن مث برنج و قیمه  فردا ظهر بذار گرم شه به کارات برس😎

شااااااام ؟ من شام درست نمیکنم همین ناهارم لطف میکنم بهشون میدم 😂

تو منو فراموش کردی یجوری که انگار من ناهار هفته ی پیشت بودم ، یا یکی از همکلاسی های کلاس اولت که باهاش زیاد حرف نمیزدی ، مثل اسم یه شخصیت تو سریالی که چندسال پیش دیدی ، تو منو فراموش کردی خیلی راحت : ))

من مامانم میگه چی درست کنم از بین اینا نام میبره میگم نمیدونم بعد میگه فلان چیز میگم نه درست نکنی ها 

میگه خب چرا میگی نمیدونم   

بچه داشته باشی راحتره طبق علایق اونا درست میکنی وزود انتخاب میکنی 

این مشکل خاصی نیس غذاها رو ب چند دسته تقسیم کن: غذاهای نونی غذاهای فست فودی غذاهای برنجی یا 

غذاهای با گوشت مرغ 

غذاهای با گوشت گوسفند

غذاهای بدون گوشت

بعد جلوشون اسم هرچی بلدی بنویس و باتوجه ب مواد خونتون درست کن

بزرگوار خواهش میکنم لایک نکن. لطفا وقتی به کسی  تو نی نی سایت راهکار میدید برای زندگیش، حواستون ، ب کلمه کلمه جمله هاتون باشه چون توشه میشه برای اخرتتون. زبان ۵ سانت گوشته ولی هفتاد گناه رو یک تنه  میتونه انجام بده پس حواستون ب زبونتون باشه