2777
2789
عنوان

پس اندازتون بعد 10 سال زندگی مشترک چقدره

| مشاهده متن کامل بحث + 1721 بازدید | 85 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اگه شوهرم ماهی اینقدر حقوق میگرفت اینم از ده سال پیش  مطمینم الان گردنم از طلا دیگه خم شده ...

والا اینجوری که تو میگی طرف باید کارخونه دار خیلی بزرگی باسه 

اگر نه این همهههههه تریلی دار، هیچکدومشون همچین زندگی ندارن 

نمونش یکی از فامیلای خودمون تریلی داره که خارجی میره،. الان دو تا خونه 170 متری داره با یه 207 سواری خانومم خیلی معمولی طلا داره،. سرو وضعه زندگیشون معمولی رو به خوبه

الان همین خواسته رو دارم میگه زیادته

از کم شروع کنید من اول یارانه خودمو می‌گرفتم به عنوان پول توجیبی

شوهرم طفلی کارگره و درآمدش کم

کم کم گفتم کمه و قرعه کشی خونگی نوشتم کارت یارانه رو ازش گرفتم (اون موقع ۴۵ تومن بود)

الان که زیاد شده میگه یکم خونه هم خرج کن ، ولی من قرعه کشی خونگی نوشتم دارم قسط میدم .واسه همین نمیشه

طفلی هم چیزی نمیگه

تازه در طول ماه داشته باشه بهم پول میده میگه باشه واسه خودت

الهم عجل لولیک الفرج
اسی میتونم بپرسم ماهی چقدر فقط به خودت میده برا پول تو جیبیت مثلا؟؟؟

ماهی نیست هروقت نیاز داشته باشم از قبل عید که خرید عید بوده ماه قبل 20 بهم 3 تومن داد باز بره تا وقتی که بخوام. 3تومنم که خودت میدونی تا سرخیابون بری 1تومنش رفته

سیاسفیده آره همینِشِ که قشنگه🤍🖤
ماهی نیست هروقت نیاز داشته باشم از قبل عید که خرید عید بوده ماه قبل 20 بهم 3 تومن داد باز بره تا وقت ...

راستش من همسرم کارمنده، ماهی یک میلیون فقط میده به خودم برا تو جیبم هر چی لازمه شدم معمولا خودش میخره من از این یک میلیون پس اندازم میکنم، گاهی چیزای کوچیکه کم هزینه هم برا خودم و مامانم یا بچمم میگیرم، بقیه رو هم پس انداز میکنم، من دیگه خیلی کم هزینه م انگار🥴

راستش من همسرم کارمنده، ماهی یک میلیون فقط میده به خودم برا تو جیبم هر چی لازمه شدم معمولا خودش میخر ...

ببین من ورزش میکنم هرماه فقط 3تومن باید بدم پای مکمل من تلاش کردم برای رسیدن به بدن عالی نمیتونم حالا علمی بشکافم ولی خداوکیلی قر و فر دیگه ندارم من 10 ساله فقط عروسیمو عقدم رفتم آرایشگاه هرکی دیگه موقعیت منو داشت حداقل یه موی رنگ میزد چند ماهی یه بار الانم که تا دلت بخواد قر و فر جدید اومده... 

من پولی که خرج ژل لب و فیلر کوفتو عمل جراحی کنم دارم خرج قدرت بدن و سلامتیم میکنم سر همونم مکافات دارم من تازه... 

راستش من همسرم کارمنده، ماهی یک میلیون فقط میده به خودم برا تو جیبم هر چی لازمه شدم معمولا خودش میخر ...

عزیزم من میگم نسبت به درآمد شوهرت من خواسته فضایی ندارم من میگم درآمد اینقدره یکمم با من راه بیا الان من به زور شاید 20 تومن بشه طلاهام دیگه هیچی ندارم.