2777
2789
عنوان

پس اندازتون بعد 10 سال زندگی مشترک چقدره

| مشاهده متن کامل بحث + 1720 بازدید | 85 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اگه شوهرم ماهی اینقدر حقوق میگرفت اینم از ده سال پیش  مطمینم الان گردنم از طلا دیگه خم شده ...

نه بابا فکر میکنی شما اگه ۸۰ ملیون در ماه دربیاری میشه سالی ۹۶۰ میلیون با این مبلغ هیج جای تهران بهت خونه نمیدن میشه رهن کنی فقط البته اگه کل ۸۰ تومن بزاری کنار فقط هوا بخوری با 

ببین من ورزش میکنم هرماه فقط 3تومن باید بدم پای مکمل من تلاش کردم برای رسیدن به بدن عالی نمیتونم حال ...

اشتباه میکنی به خودتم برس بهترین ارایشگاه بهترین لباس برای خودت ارزش قائل باش 

اشتباه میکنی به خودتم برس بهترین ارایشگاه بهترین لباس برای خودت ارزش قائل باش 

منکه از خدامه مگه کسی هست که بدش بیاد فعلا فقط همین که هیچ منبع پس انداز و درآمدی ندارم خیلی اذیتم میکنه باید شروع کنم دیگه از یه جا بالاخره

سیاسفیده آره همینِشِ که قشنگه🤍🖤
منکه از خدامه مگه کسی هست که بدش بیاد فعلا فقط همین که هیچ منبع پس انداز و درآمدی ندارم خیلی اذیتم م ...

ببین شاید همسرت یه قلقی داره باید اون دستت بیاد مثلا بعضی مردا دوست دارن خانمشون لباس خونه ای خوب باشه یا مثلا آرایش کنه به این بهونه ازش پول بگیر