2777
2789
عنوان

پس اندازتون بعد 10 سال زندگی مشترک چقدره

| مشاهده متن کامل بحث + 1720 بازدید | 85 پست
ما نه ساله ازدواج کردیم خونه داریم یه پراید داریم با سی گرم طلا☹️هشتاد ملیون بود میرفتم دبی زندگی می ...

آفرین لذت بلد نیست کلا ببره از زندگیش منم که بی عرضه 

سیاسفیده آره همینِشِ که قشنگه🤍🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هشت ساله زندگی مشترک دوتا زمین یه ماشین خوب یه موتور پس انداز هم در حد ۱۰۰ تومن مهمتر از اینا دوتا دختر ناز هم خدا بهمون داده 🥰🥰😍😍

وخدا زمین رو گرد آفرید. که از چپ زدی از راست بخوری

من بعد ۶ سال زندگی الان تقریبا هیچی  

یه مقدار طلا و سکه و سهام بورس داشتم (خونه دارم از پول توجیبی هام خریده بودم) که واسه خرید ماشین و خونه فروختم. الان در حد ۵_۶ تومن سهام دارم

ولی درکل اهل پس اندازم. ان شاءالله طی یکی دو سال دیگه یکم واسه خودم پس انداز میزارم کنار.لازمه

الهم عجل لولیک الفرج

من اگه شوهرم ماهی اینقدر حقوق میگرفت اینم از ده سال پیش 

مطمینم الان گردنم از طلا دیگه خم شده بود دستامم جا نداشت از النگو دیگه 

توی یه خونه ویلایی عالی زندگی میکردیم. دو سه تا ماشین توپ داشتیم احتمالا ماهی ده تومنو دیگه ب حساب من میزد 

بیچاره الان وسعش کمه 

شوترت ماهی چن بهت میده؟

عزیزم ی تریلی شش دونگ به اسم شوهرته؟ بعد ۸۰تومن صافی هست یا خرج ماشین هم از همین هشتاد تومنه مثل لاس ...

اره برا خودشه من کمشو گفتم اگه کار بخوای کنی خیلی بیشتر از اینام هست ماشین زیر پای خودشم شاستیه من میگم یه پراید برام بخر میگه زیادته

سیاسفیده آره همینِشِ که قشنگه🤍🖤
دقیقا اشتباه بزرگی کردم...  البته 5 ساله به این درآمد رسیده که به قول تو زیادم نیست نسبت به تو ...

نه اصلا زیاد نیس، چون پولشو داره 

به نظر من از راهش وارد شد،. سیاست زنانه به کار ببر

و هنوز دیر نشده برای خودت پس انداز کردنو شروع کن

بی عرضه ام 

دور از جون ......برای پیشرفت از همین امروز شروع کن 

من حتی یارانه رو میتونم پس انداز کنم 

شما هم میتونی به خودت ایمان داشته باش

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔

منم شوهرم ماشین سنگین داره ،ولی کارشون همیشه نیست یه ماه هست دوماه نیست ،ماهی هست ۱۲۰ میلیون کار میکنه،بعضی وقتا هم اصلن کار گیر نمیاد ،بنظرم اگه یه حقوق ثابت بود بهتر میشد پس انداز کرد  هرچند کمتر بود 

بی عرضه ام 

اینطور نگو عزیزم شرایط خودتون رو با بقیه مقایسه نکن

شوهر شما باید پیش بینی خرج جانبی ماشینش رو بکنه

حتما تهش این مقدار  نمیمونه

ولی خوبه ک شما هم لااقل ماهی ۳ تومن داشته باشی بتونی ب پوستت برسی خریدی کنی و ...

خرید طلا هم پشتوانه خوبی برای خانم میشه

ان شاءالله رزق و روزی همه زیاد باشه

کارزار ابطال مدارک هویتی جعلی اتباعhttps://www.karzar.net/61859
الان همین خواسته رو دارم میگه زیادته

یه سوال ماهی چقدر بهت پول میده؟خریدارو با خودش میری حساب میکنه؟

غنچه با دل گرفته گفت: زندگی  ...  زندگی لب ز خنده بستن است   گوشه ای درون خود نشستن است  ...  گل به خنده گفت: زندگی شکفتن است   با زبان سبز راز گفتن است ...  گفتگوی غنچه و گل از درون باغچه باز هم به گوش میرسد...  تو چه فکر میکنی   کدام یک درست گفته اند   من فکر میکنم گل به راز زندگی اشاره کرده است   هرچه باشد او گل است  ...  گل یکی دو پیرهن بیشتر ز غنچه پاره کرده است   "قیصر امین پور"