2777
2789
عنوان

پس اندازتون بعد 10 سال زندگی مشترک چقدره

| مشاهده متن کامل بحث + 1721 بازدید | 85 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان با این تورم و گرونی ماهی 80 تومن طبیعیه  ولی ده سال پیش خیلی پول بوده،. حتی تا دو سه سال ...

دقیقا اشتباه بزرگی کردم... 

البته 5 ساله به این درآمد رسیده که به قول تو زیادم نیست نسبت به تورم الان من تقاضای یه ماشین کردم برا خودم خواسته زیادیه؟ 

سیاسفیده آره همینِشِ که قشنگه🤍🖤

خیلی کارت اشتباهه که با وجود شاغل نبودن پس اندازی نداری

مگه میشه این ده سال هیچی نداشته باشی

توقع شما هم بستگی به شرایط فعلی همسرتون داره

اگر از نظر مالی استطاعت دارن چرا نخرن 

ولی در هر صورت باید با زبان نرم صحبت کنید اینکه بگی باید بخری و وظیفته قطع به یقین جواب نخواهد داد

اره والا ماها جز اون ادم هایی هستیم که با۱۰۰ هزارهم خوشحال میشیم اگه ۸۰ میلیون یجا ببینم سکته رو میز ...

حسرت زندگی کسیو نخورین ....🌺🌺🌺🌺🌺

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔

بابا شما مولتی میلیاردرین دیگه کاش شوهرای مام همین قدر درآمد داشتن لااقل همین خوراک و پوشاکمون عالی بود 

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍

ما نه ساله ازدواج کردیم خونه داریم یه پراید داریم با سی گرم طلا☹️هشتاد ملیون بود میرفتم دبی زندگی میکردم الان ما خونه و ماشین رو با پول کارگری گرفتیم 😐

خودت رو ب قدرت مطلق خدا بسپار♡