محمّدامین مدیر استارتر عضویت: 1397/05/02 تعداد پست: 83 عنوان بچهایی که دندونپزشکی زیاد رفتین 83 بازدید | 5 پست بچها من دندونام کامپوزیته خب.بعد بخوام کامپوزیت رو بردارم و بجاش روکش بذارم میشه؟مثل وقتیکه عصب کشی میکنن و روکش میزارن پیش یه دکتر خوب برم دندونای بالام کامپوزیتش راضی ام. ولی پایین راضی نیستم دندونای پایینم خیلی جفت بودن الان بدتر شده حس میکنم خانم هستم❤ 1402/02/20 | 12:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یاسان4 عضویت: 1389/01/24 تعداد پست: 35965 روکش نذار لمینت کن یعنی به لایه رویی چینی هست از جنس روکش . هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
محمّدامین مدیر استارتر عضویت: 1397/05/02 تعداد پست: 83 روکش نذار لمینت کن یعنی به لایه رویی چینی هست از جنس روکش . لمینت که بدتر از کامپوزیته ؟ میتراشن کلاًببین الان رنگشو بخوام تغییر بدم بدون ریمو میشه؟ خانم هستم❤
یاسان4 عضویت: 1389/01/24 تعداد پست: 35965 لمینت که بدتر از کامپوزیته ؟ میتراشن کلاً ببین الان رنگشو بخوام تغییر بدم بدون ریمو میشه؟ نه لمینت چون چینی هست بهتر درمیاد و کم میتراشن .مگه روکش نمیتراشن؟ روکش همون دندون مصنوعی هست ولی پایه اش دندون خودته .دیگه دندوناتو به فنا دادی .برای تغییر رنگ کامپوزیت یکم ریمو میکنن و دوباره کامپوزیت میمالن و ... هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
محمّدامین مدیر استارتر عضویت: 1397/05/02 تعداد پست: 83 نه لمینت چون چینی هست بهتر درمیاد .مگه روکش نمیتراشن؟ روکش همون دندون مصنوعی هست ولی پایه اش دندون خ ... میاین یه لحظه خصوصیی لطفا خانم هستم❤
یاسان4 عضویت: 1389/01/24 تعداد پست: 35965 میاین یه لحظه خصوصیی لطفا رفته بودم ناهار ببخشید هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.