2777
2789
عنوان

لک بارداری خستم کرده

231 بازدید | 16 پست

بجه ها من صورتم داغون شده دیگه نزدیک دوساله هیچ تغییری تو پوستم ایجاد نشده

بدتر تیره تر شدن لک های بارداری روی صورتم... توروخدا روشی که درمانشون کنه میدونید بگید 

یکی میگه کربوکسی یکی میگه مزوتراپی موندم چیکار کنم کدومو برم واقعا جواب بگیرم و برای همیشه گم شن  

🌷زشت است که شاعر وسط خواندن یک شعر .... با آمدن واژه ی "برگرد" بگرید🌷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه عدد ملاسما زده هستم تقریبا ‌ هشت ساله  راه حلی پیدا کردی به من بگو

هععی اعتماد بنفسم به شدت اومده پایین 

میشه لطفا بیاید تاپیکم؟ واستون چایی می‌ریزم منتظرتونم

این کاربری دست دو تا دختره شر و شیطونه، لطفا در صورتی که مثل شرلوک هلمز کل تاپیک ها رو زیر رو کرده و مغایرتی یافتید، خشتکمون رو نکشید رو سرمون😆😆
دختر دیگه پوستمو داغون کرد بارداری

عزیزم منم پسرم ۴ الشه.از بارداری یه لک حدودا ۱ سانتی روی گونم زد که هنوزم نرفته حتی پریود میشم پررنگ تر مبشه.قبل عید دکتر پوست رفتم گفت احتمال خوب شدنش خیلی کمه یه سری دارو داد اما اصلا اثر نکرد.حالا یکی دوهفته دیگه یه دکتر دیگه میخوام برم.خیلی رو مخمه

عزیزم منم پسرم ۴ الشه.از بارداری یه لک حدودا ۱ سانتی روی گونم زد که هنوزم نرفته حتی پریود میشم پررنگ ...

دقیقا برا منم موقع پریودی تیره تر میشن

از من دوتا گونه هامه

اههه از همه چی خسته شدم

بخدا اگه بدونم یکم تغییر میکنه بدون برگشت منم میزنم

آره منم

ولی میترسم الکی نباشه تبلیغاشون

الان حتی به همون دکتراشونم نمیشه اعتماد کرد بخاطر پولشون میگن این روش خوبه ولی میبینی بی اثره